RESELLERS GEZOCHT

Finalist Baars & Bloemhof Maatwerkawards 2020

Zondag 13 December 2020

152 Inzendingen, 8 categorieën, 4 regio’s en 52 finalisten. Van knappe keukens en kantoorinterieurs tot aan maatwerk meubels en Solid Surface specialiteiten, deze editie van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards werden Baars & Bloemhoff overspoeld met prachtige projecten en enthousiaste reacties van interieurbouwers uit heel Nederland. Met dé prijs voor en door interieurbouwers krijgen vakmanschap en maatwerk interieurs de aandacht die ze verdienen.

Aan het jurypanel van interieurprofessionals de eer om de finalisten per regio en categorie te selecteren. Op 11 december vond de digitale regiofinale plaats en zijn de finalisten op feestelijke wijze bekendgemaakt door Marleen Pouwels van Koninklijke CBM en John Faas van Baars & Bloemhoff. Tijdens de landelijke finale in het voorjaar van 2021 strijden de finalisten om de titel ‘Beste Maatwerk van 2020’. Onze partner Cora Techniek diende namens Bis Econocom, Schiphol en Prestop de op maatgemaakte Self Service Units in met als resultaat dat we bij de finalisten horen. Meer info tref je aan op de site van Baars & Bloemhoff.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak