RESELLERS GEZOCHT

GEOINSIG met de touchtafel in Rotterdam

Wegmarkeringen in beeld brengen met een touchtafel

GEOINSIG, een label van Track Line, brengt wegmarkeringen in beeld aan gemeenten: Hoeveel zijn er in een bepaalde gemeente en wat is de kwaliteit ervan? Daarna kunnen ze advies geven door te zeggen welke markeringen moeten worden vervangen of vernieuwd zodat de zichtbaarheid verbeterd wordt. 

Op de touchtafel hebben ze via een open-source software QGIS de mogelijkheid om voorbeelden te laten zien aan bezoekers van de InfraTech beurs.

Prestop verhuurt tafels en zuilen al vanaf één dag

We verhuren touchtafels en informatie- en aanmeldzuilen al vanaf één dag. Ook software om websites te laten zien (SiteKiosk) en om mooie presentaties te laten zien (Omnitapps) zijn als huurlicentie beschikbaar.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak