Huur een touchscreen tafel.

Onze touchscreen tafels hebben we tijdelijk omgebouwd tot Saam videobelTV oplossing. Deze oplossing onze touchtafel waarvan we het scherm in transportpositie staat en waarop we een camera hebben geplaatst. Deze robuuste touchscreen tafel staat op wielen om hem binnen een ruimte te verplaatsen of in een flightcase te plaatsen en wordt vaak toegepast in musea, op beurzen of binnen bedrijven in combinatie met onze Omnitapps software.

Als je een touchscreen tafel wilt huren voor een event of beurs, dan kan dit altijd.
We zullen daarvoor onze apparatuur uit ons Interactive Experience Center voor gebruiken.

 

Klik hier voor alle touchscreen tafels

Voor elke gelegenheid

Wij bieden touchtafels in de vorm van lobbytafels, kindertafels, touchtafels met vaste voet en als verstelbare variant. Uiteraard is het mogelijk om je eigen software te gebruiken, maar wij kunnen ook een touchtafel installeren met onze Omnitapps software.

Functioneel en esthetisch

Onze touchtafels hebben edge-to-edge PCAP touchscreens met 6 mm dik glas. Alle kabels zijn netjes weggewerkt en de mini-pc zit achter een slot.

Zo makkelijk kan het zijn

Indien gewenst brengen we de touchtafel kant en klaar en voorgeïnstalleerd, precies daar waar die gebruikt gaat worden. De impact van een touchtafel op het publiek is net zo groot als de service die we bieden. Jouw succes is ons succes namelijk.

Hoe ga je de touchscreen tafel inzetten? Onze top 3.

Wil je alle toepassingen van touchtafels bekijken? Klik hier voor alle toepassingen.

Beeldtafel

Met een beeldtafel kun je met meerdere personen de discussie voeren over video’s, afbeeldingen of andere content. Op deze manier bevorder je de non-verbale communicatie.

voeg toe aan infoaanvraag

Mood board table

Met de mood board table kun je met collega's en klanten efficiënt, effectief en interactief samenwerken, presenteren, tekenen, een moodboard creëren en gegevens delen.

voeg toe aan infoaanvraag

Games table

Wij ontwikkelen Omnitapps games welke aangepast kunnen worden aan eigen huisstijl en waarmee via een onscreen keyboard gegevens kunnen worden ingevoerd.

voeg toe aan infoaanvraag

Maak een touchtafel compleet met software.

Prestop is naast fabrikant van de touchtafels ook de developer van het multitouch pakket Omnitapps Composer. Hiermee kunt u zelf met eigen content een configuratie opzetten die door meerdere personen te bedienen is op onze touchscreen tafels. Naast dit pakket passen we ook applicaties van derden toe om een passende oplossing te bouwen. 

Meer info over software & contentcreatie

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in