RESELLERS GEZOCHT

Huur een touchscreen tafel.

Onze touchscreen tafels zijn ideaal voor de ideale blikvangers en zorgen voor een unieke manier van informatieoverdracht. Toon een unieke presentatie – gemaakt met Omnitapps4 – waarmee gebruikers zelf informatie kunnen opzoeken, bekijken en opvragen. De 55" en 65" touchscreens van onze touchtafels zijn volledig van glas (edge-to-edge) en daardoor gemakkelijk schoon te houden. Uiteraard worden de touchtafels op locatie nogmaals schoongemaakt en laten we een set schoonmaakmiddel en doekjes achter. Je huurt al een touchscreen tafel vanaf een dag, maar natuurlijk kun je ook een langere periode of per maand huren.

Vraag vandaag nog een offerte aan.

 

 

Klik hier voor alle touchscreen tafels

 

 

Prestop touch table verhuur

Functioneel en esthetisch

Onze touchtafels hebben edge-to-edge PCAP-touchscreens met 6 mm dik glas. Alle kabels zijn netjes weggewerkt en de mini-pc zit achter een slot.

touchscreen tafel huren mechanisch Prestop

Verstelbare en kantelbare touchtafels van Prestop: aanpasbaarheid en mobiliteit voor optimaal gebruiksgemak

Prestop staat bekend als de toonaangevende fabrikant van volledig verstelbare en kantelbare touchtafels. Met onze innovatieve ontwerpen is het mogelijk om het tafelblad op de ideale hoogte af te stemmen voor elke gebruiker. Bovendien zorgt dit unieke ontwerp ervoor dat onze touchtafels gemakkelijk door deuropeningen passen en zelfs in liften kunnen worden geplaatst. Sinds de ontwikkeling van onze eerste in hoogte verstelbare en kantelbare touchtafel in 2014, is onze missie onveranderd gebleven: het creëren van niet alleen veilige tafels, maar ook stabiele tafels die bestand zijn tegen het gewicht van gebruikers die erop leunen. Als extra voordeel worden vrijwel al onze tafels geleverd in handige, verrijdbare flightcases, wat transport en opslag moeiteloos maakt.

Touchtafel Prestop kantelbaar en in hoogte verstelbaar video demonstratie

 

Bekijk de Smart Tafel in actie

Kantelbaar en in hoogte verstelbaar

Flightcase touchtafels: handige functionaliteit

Speciaal voor de Amerikaanse markt biedt Prestop op maat gemaakte touchtafels die zijn ingebouwd in stevige flightcases. Een oplossing die ook bij Prestop te huur is! Wat onze flightcase touchtafels echt uniek maakt, is dat de deksel van de flightcase kan worden omgevormd tot een praktisch bureau dat de klant op zijn/haar stand kan plaatsen. Hierdoor kan de klant na afloop van een beurs direct de gehele touchtafel moeiteloos en veilig van de stand afrollen. Deze optimale mobiliteit en flexibiliteit zijn slechts enkele redenen waarom onze touchtafels populair zijn bij bedrijven die streven naar zowel indrukwekkende presentaties als efficiëntie op beurzen en evenementen.

Flightcase touchtafel te huur
Flightcase touchtafel te huur
Flightcase touchtafel te huur

Maak een touchtafel compleet met software.

Prestop is naast fabrikant van de touchtafels ook de ontwikkelaar van het multitouch pakket Omnitapps Composer. Hiermee kan je zelf met eigen content een configuratie opzetten die door meerdere personen te bedienen is op onze touchscreen tafels. Naast dit pakket passen we ook applicaties van derden toe om een passende oplossing te bouwen. Vertel ons tijdens je informatieaanvraag of je software wilt, en we doen ons best om samen met jou de beste oplossing te vinden.

software & contentcreatie

 

 

Klik hier voor alle touchscreen tafels

Kaemingk touchtafel huren prestop
Dutchen touchtafel huren prestop
Yormas touchtafel huren prestop
Dutchen touchtafel huren prestop
Health Holland touchtafel huren prestop
Easyfairs touchtafel huren prestop
DHL touchtafel huren prestop
GEOINSIG touchtafel huren prestop
Biesbosch Museum touchtafel huren prestop
CS Rugs touchtafel huren prestop
Unizo Topseminar touchtafel huren prestop
BNN vara televisieprogramma touchtafel huren prestop
nutricia touchtafel huren prestop
Bis logo
Den Haag logo
Duinhoeve logo
Gemeente Beverwijk logo
's-Hertogenbosch logo
cs  rugs logo
geoinsig logo
Kaemingk logo
Dutchen Group logo
DHL logo
Health Holland logo
Easyfairs logo
Unizo logo
Ettenleur logo
BNN logo
nutricia logo

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak