Ben jij onze nieuwe collega?

Huur een touchscreen tafel.

Onze touchscreen tafels zijn ideaal de ideale blikvangers en zorgen voor een unieke manier van informatieoverdracht. Toon een unieke presentatie – gemaakt met Omnitapps4 – waarmee gebruikers zelf informatie kunnen opzoeken, bekijken en opvragen. De 55" en 65" touchscreens van onze touchtafels zijn volledig van glas (edge-to-edge) en daardoor gemakkelijk schoon te houden. Uiteraard worden de touchtafels op locatie nogmaals schoongemaakt en laten we een set schoonmaakmiddel en doekjes achter. Je huurt al een touchscreen tafel vanaf een dag, maar natuurlijk kun je ook een langere periode of per maand huren.

Vraag vandaag nog een offerte aan.

 

Klik hier voor alle touchscreen tafels

Prestop touch table verhuur

Functioneel en esthetisch

Onze touchtafels hebben edge-to-edge PCAP-touchscreens met 6 mm dik glas. Alle kabels zijn netjes weggewerkt en de mini-pc zit achter een slot.

touchscreen tafel huren mechanisch Prestop

Hoe ga je de touchscreen tafel inzetten? Onze top 3.

Beeldtafel

Met een beeldtafel kun je met meerdere personen de discussie voeren over video’s, afbeeldingen of andere content. Op deze manier bevorder je de non-verbale communicatie.

Vraag informatie op

Mood board table

Met de mood board table kun je met collega's en klanten efficiënt, effectief en interactief samenwerken, presenteren, tekenen, een moodboard creëren en gegevens delen.

Vraag informatie op

Games table

Wij ontwikkelen Omnitapps games welke aangepast kunnen worden aan eigen huisstijl en waarmee via een onscreen keyboard gegevens kunnen worden ingevoerd.

Vraag informatie op

Maak een touchtafel compleet met software.

Prestop is naast fabrikant van de touchtafels ook de developer van het multitouch pakket Omnitapps Composer. Hiermee kan je zelf met eigen content een configuratie opzetten die door meerdere personen te bedienen is op onze touchscreen tafels. Naast dit pakket passen we ook applicaties van derden toe om een passende oplossing te bouwen. 

software & contentcreatie

Bis logo
Den Haag logo
Duinhoeve logo
Gemeente Beverwijk logo
Ettenleur logo
's-Hertogenbosch logo

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding