Huur een touchscreen tafel.

Onze touchscreen tafels vormen een unieke manier van interactieve uitwisseling van informatie. Bij een touchtafel staat de beleving letterlijk centraal: men kan met meerdere personen om de tafel zitten of staan. Een touchtafel is uitermate geschikt voor het tonen van presentaties of plattegronden. Documenten, foto's en video's worden dan op een interactieve manier getoond. Meer betrokkenheid genereren bij het publiek? Laat hen een game spelen op de tafel, waarbij je als bedrijf de mogelijkheid hebt om het spel te personaliseren aan je corporate identity. Wij verhuren in hoogte verstelbare en kantelbare touchtafels.

 

Klik hier voor alle touchscreen tafels

Voor elke gelegenheid

Wij bieden touchtafels in de vorm van lobbytafels, kindertafels, touchtafels met vaste voet en als verstelbare variant. Uiteraard is het mogelijk om je eigen software te gebruiken, maar wij kunnen ook een touchtafel installeren met onze Omnitapps software.

Functioneel en esthetisch

Onze touchtafels hebben edge-to-edge PCAP touchscreens met 6 mm dik glas. Alle kabels zijn netjes weggewerkt en de mini-pc zit achter een slot.

Zo makkelijk kan het zijn

Indien gewenst brengen we de touchtafel kant en klaar en voorgeïnstalleerd, precies daar waar die gebruikt gaat worden. De impact van een touchtafel op het publiek is net zo groot als de service die we bieden. Jouw succes is ons succes namelijk.

Hoe ga je de touchscreen tafel inzetten? Onze top 3.

Wil je alle toepassingen van touchtafels bekijken? Klik hier voor alle toepassingen.

Beeldtafel

Met een beeldtafel kun je met meerdere personen de discussie voeren over video’s, afbeeldingen of andere content. Op deze manier bevorder je de non-verbale communicatie.

voeg toe aan infoaanvraag

Mood board table

Met de mood board table kun je met collega's en klanten efficiënt, effectief en interactief samenwerken, presenteren, tekenen, een moodboard creëren en gegevens delen.

voeg toe aan infoaanvraag

Games table

Wij ontwikkelen Omnitapps games welke aangepast kunnen worden aan eigen huisstijl en waarmee via een onscreen keyboard gegevens kunnen worden ingevoerd.

voeg toe aan infoaanvraag

Maak een touchtafel compleet met software.

Prestop is naast fabrikant van de touchtafels ook de developer van het multitouch pakket Omnitapps Composer. Hiermee kunt u zelf met eigen content een configuratie opzetten die door meerdere personen te bedienen is op onze touchscreen tafels. Naast dit pakket passen we ook applicaties van derden toe om een passende oplossing te bouwen. 

Meer info over software & contentcreatie

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream