RESELLERS GEZOCHT

Geweldig evenement voor Kao met 11 infozuilen en Omnitapps

Kao informatiezuilen met Omnitapps

Kao is een toonaangevende producent op het gebied van hygiëne, schoonheid en gezondheid, terwijl zijn chemische activiteiten bijdragen aan de ontwikkeling van diverse industrieën. Kao's Salon Business Sector zet zich in om de creativiteit van stylisten over de hele wereld te ontketenen met toonaangevende merken als Goldwell, KMS en Oribe.

Kao Salon Global Experience

KAO Salon Division heeft afgelopen weekend een groots evenement gehouden. KAO Salon Division liet de nieuwste trends zijn van zijn merken en gebruikte hiervoor onder andere mooie informatiezuilen van Prestop. Waar Kao bij Prestop kwam met het idee om één zuil te huren met hun website erop, waren ze zo enthousiast geworden van de verschillende mogelijkheden dat ze besloten om er 11 te huren met desinfectiegel dispensers. Hierop zou Prestop's eigen interactieve presentatie software draaien: Omnitapps

Drie verschillende presentaties verdeeld over 11 zuilen

Naar aanleiding van de wensen van Kao en om het meeste te halen uit de zuilen, heeft Kao op aanraden van Prestop gekozen voor mooie Omnitapps presentaties. In plaats van de website te laten zien per merk, zijn er voor drie merken drie verschillende presentaties gemaakt. Zo stond er bij VARIS een zuil waarop bezoekers door de brochure konden gaan van het föhnmerk met de BrochureRequest. Bij Goldwell stonden vier zuilen waarop een mooie presentatie met foto's, brochures en een video te beleven was via de SwipeMediaMarker. Bij de algemene stand van Kao stonden zes zuilen waareen unieke video per zuil op stond, ook via de SwipeMediaMarker. Bekijk een aantal screenshots hieronder!

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over wij die Omnitapps configuraties makenverhuur van informatiezuilen met dispensers of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben. Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verhuur@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Omnitapps BrochureRequest KAO
Omnitapps BrochureRequest KAO
Omnitapps SwipeMediaMarker KAO
Omnitapps SwipeMediaMarker KAO
Omnitapps SwipeMediaMarker KAO
Omnitapps SwipeMediaMarker KAO
Omnitapps SwipeMediaMarker KAO
Omnitapps VideoPlayer KAO
Omnitapps VideoPlayer KAO
Omnitapps VideoPlayer KAO
Omnitapps VideoPlayer KAO

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak