PERSONEEL GEZOCHT

Heineken Experience Centre heeft geupdate Bottle Your Own

Maandag 19 Oktober 2020

Helaas is momenteel het Experience Centre de komende 4 weken gesloten. Maar na deze periode kan je een geupgrade Bottle Your Own attractie (wederom) bezoeken. Bij deze attractie kan je je flesje(s) bier bestellen met een gepersonaliseerd etiket. Na betaling wordt een voorbeeld van het flesje en de naam/boodschap getoond op een 55” scherm in een RVS behuizing met een bijna fotorealistische weergave.

De behuizing is geproduceerd door Prestop en de applicatie door dochtermaatschappij Omnivision. Meer informatie over de maatwerk applicatie tref je aan op de website van Omnivision.

Onder cases tref je nog meer informatie aan over dit mooie maatwerk project.

cases

Bekijk een video van hoe het eruit ziet bij het Heineken Experience Centre!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding