Het zesde VVV-inspiratiepunt is een feit in Goes

Maandag 03 December 2018

Het zesde VVV-inspiratiepunt is een feit, en wel in Goes. Toeristen krijgen allerhande informatie te zien op schermen en via touchscreens kan men zelf info opzoeken over bezienswaardigheden, historie en evenementen van Goes. De ruimte wordt gedeeld met het lokale museum en kunnen op die manier elkaar versterken.

Martijn Kapel, projectmanager bij de VVV Zeeland: "Een mooi traject achter de rug met een fijn team, en een goede samenwerking opgebouwd met het museum. Credits ook voor wethouder Loes Meeuwisse en de gemeente Goes die dit mogelijk hebben gemaakt. Fijn dat het belang van persoonlijke gastvrijheid vandaag de dag nog steeds gezien wordt, en de glimlach die het teweeg brengt bij jong en oud. Op naar de volgende."

 

Touchscreens  case

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding