RESELLERS GEZOCHT

Het zesde VVV-inspiratiepunt is een feit in Goes

Het zesde VVV-inspiratiepunt is een feit, en wel in Goes. Toeristen krijgen allerhande informatie te zien op schermen en via touchscreens kan men zelf info opzoeken over bezienswaardigheden, historie en evenementen van Goes. De ruimte wordt gedeeld met het lokale museum en kunnen op die manier elkaar versterken.

Martijn Kapel, projectmanager bij de VVV Zeeland: "Een mooi traject achter de rug met een fijn team, en een goede samenwerking opgebouwd met het museum. Credits ook voor wethouder Loes Meeuwisse en de gemeente Goes die dit mogelijk hebben gemaakt. Fijn dat het belang van persoonlijke gastvrijheid vandaag de dag nog steeds gezien wordt, en de glimlach die het teweeg brengt bij jong en oud. Op naar de volgende."

 

Touchscreens  case

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak