Het zesde VVV-inspiratiepunt is een feit in Goes

Maandag 03 December 2018

Het zesde VVV-inspiratiepunt is een feit, en wel in Goes. Toeristen krijgen allerhande informatie te zien op schermen en via touchscreens kan men zelf info opzoeken over bezienswaardigheden, historie en evenementen van Goes. De ruimte wordt gedeeld met het lokale museum en kunnen op die manier elkaar versterken.

Martijn Kapel, projectmanager bij de VVV Zeeland: "Een mooi traject achter de rug met een fijn team, en een goede samenwerking opgebouwd met het museum. Credits ook voor wethouder Loes Meeuwisse en de gemeente Goes die dit mogelijk hebben gemaakt. Fijn dat het belang van persoonlijke gastvrijheid vandaag de dag nog steeds gezien wordt, en de glimlach die het teweeg brengt bij jong en oud. Op naar de volgende."

 

Touchscreens  case

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom