High Low Informatiezuilen Voor Schiphol

Dinsdag 06 Oktober 2015

Schiphol is al sinds 1985 klant van Prestop. Alle informatiezuilen verspreidt over Schiphol zijn door Prestop in eigenhuis ontwikkeld en geproduceerd. Sinds begin oktober staan er twee nieuwe informatiezuilen. Deze SolidLine informatiezuilen zijn volledig in hoogte verstelbaar door middel van twee drukknoppen. Hierdoor kunnen ook personen in een rolstoel en langere personen de informatiezuil makkelijk gebruiken om een Esta formulier aan te vragen.

Daarnaast zijn deze RVS zuilen uitgerust met een Samsung DB22D-T touchscreen, RVS keyboard met glidepad, Aopen Digital Engine mini pc en SiteKiosk.

De bekabeling en de beweegbare kolom van de informatiezuil zijn volledig afgeschermd voor de veiligheid van de gebruiker. Ook is er een beveiliging ingebouwd die ervoor zorgt dat de zuil automatisch omhooggaat bij een blokkade.

Komende tijd zullen er meerdere informatiezuilen van dit type worden geplaatst.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding