High Low Informatiezuilen Voor Schiphol

Dinsdag 06 Oktober 2015

Schiphol is al sinds 1985 klant van Prestop. Alle informatiezuilen verspreidt over Schiphol zijn door Prestop in eigenhuis ontwikkeld en geproduceerd. Sinds begin oktober staan er twee nieuwe informatiezuilen. Deze SolidLine informatiezuilen zijn volledig in hoogte verstelbaar door middel van twee drukknoppen. Hierdoor kunnen ook personen in een rolstoel en langere personen de informatiezuil makkelijk gebruiken om een Esta formulier aan te vragen.

Daarnaast zijn deze RVS zuilen uitgerust met een Samsung DB22D-T touchscreen, RVS keyboard met glidepad, Aopen Digital Engine mini pc en SiteKiosk.

De bekabeling en de beweegbare kolom van de informatiezuil zijn volledig afgeschermd voor de veiligheid van de gebruiker. Ook is er een beveiliging ingebouwd die ervoor zorgt dat de zuil automatisch omhooggaat bij een blokkade.

Komende tijd zullen er meerdere informatiezuilen van dit type worden geplaatst.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom