RESELLERS GEZOCHT

High Low Informatiezuilen Voor Schiphol

Dinsdag 06 Oktober 2015
Schiphol informatiezuil Prestop

Schiphol is al sinds 1985 klant van Prestop. Alle informatiezuilen verspreidt over Schiphol zijn door Prestop in eigenhuis ontwikkeld en geproduceerd. Sinds begin oktober staan er twee nieuwe informatiezuilen. Deze SolidLine informatiezuilen zijn volledig in hoogte verstelbaar door middel van twee drukknoppen. Hierdoor kunnen ook personen in een rolstoel en langere personen de informatiezuil makkelijk gebruiken om een Esta formulier aan te vragen.

Daarnaast zijn deze RVS zuilen uitgerust met een Samsung DB22D-T touchscreen, RVS keyboard met glidepad, Aopen Digital Engine mini pc en SiteKiosk.

De bekabeling en de beweegbare kolom van de informatiezuil zijn volledig afgeschermd voor de veiligheid van de gebruiker. Ook is er een beveiliging ingebouwd die ervoor zorgt dat de zuil automatisch omhooggaat bij een blokkade.

Komende tijd zullen er meerdere informatiezuilen van dit type worden geplaatst.

Bekijk wat we in 2022 voor Schiphol hebben gedaan!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak