Holland boven Amsterdam trekt de spotlight weer naar zich toe

Donderdag 05 Maart 2020

Ook dit jaar mochten we weer ons grootste touchscreen van 103" verhuren aan een trouwe klant, Campaigns & Results, welke in opdracht van de eindklant een mooie configuratie in Omnitapps heeft geleverd.

Voor een opvolgend jaar presenteert Holland boven Amsterdam tijdens de Vakantiebeurs o.a. monumenten uit de Gouden Eeuw. 

Het 103" touchscreen werd gebruikt samen met Omnitapps. Een interactieve plattegrond zorgt ervoor dat bezoekers zelf kunnen zien wat Holland allemaal te bieden heeft. Hierin zitten o.a. foto's van molens, polders, dijken, dorpen, steden en natuurgebieden. Vorig jaar was het touchscreen een echt succes op de stand en dit jaar werd die trend verder gezet.

 

Touchscreens huren

Screenshots Holland boven Amsterdam App

Meer informatie

Wil je meer informatie over verhuurtouchscreensOmnitapps of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verhuur@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream