Meld je aan voor event BESTELZUILEN!

Huur interactieve oplossingen - al vanaf één dag.

Met de interactieve oplossingen van Prestop ben je altijd verzekerd van een perfecte presentatie op elke beurs en op elk evenement, ook op de zaak. Zakendoen met Prestop betekent kiezen uit het grootste assortiment aan touchscreen oplossingen en informatiezuilen met dispenser. Waarom wij marktleider zijn? Dat komt door het hoge innovatieve gehalte van onze apparatuur en de weldoordachte toepassingen die wij kunnen aanbieden, toepassingen waarmee je heel gemakkelijk je eigen content kunt toevoegen en presenteren. Van informatiezuil met dispenser, van touchtafel tot collaboration tafel, of een touchscreen, we helpen je om met de oplossingen 1,5 meter afstand te houden en tegelijkertijd een wow-effect te creëren. Selecteer één van onze verhuur producten voor meer informatie.

Interactieve videowall

Bekijk de video!

Zorg voor 1.5 afstand

Bekijk de video!

Twee personen aan touchtafel

Bekijk de video!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspreek:

plan een (digitale) rondleiding