RESELLERS GEZOCHT

Huur interactieve oplossingen – al vanaf één dag.

Met de interactieve oplossingen van Prestop ben je altijd verzekerd van een perfecte presentatie op elke beurs en elk evenement, ook op de zaak. Zakendoen met Prestop betekent kiezen uit het grootste assortiment aan touchtafels, informatiezuilen en apps. Waarom wij marktleider zijn? Dat komt door het hoge innovatieve gehalte van onze apparatuur en de weldoordachte toepassingen die wij kunnen aanbieden; toepassingen waarmee je gemakkelijk je content kunt toevoegen en presenteren. Wij helpen je om met de oplossingen een wow-effect te creëren. Kies één van onze verhuurproducten voor meer informatie.

Cases voor beurs & actiemarketing.

Op een beurs krijg je als bedrijf maar één kans om een eerste indruk te maken, dus laat zien wie je bent op de meest opvallende manier. Om de impact van de presentatie zo groot mogelijk te laten zijn, heeft Prestop informatiezuilen, touchtafels, en touchscreens in de verhuur. Bezoekers kunnen eenvoudigweg niet om de getoonde boodschap heen en worden uitgenodigd om interactief deel te nemen. Activatie door middel van het spelen van een leuk spel of een kwis, brochures digitaal bekijken en naar zichzelf mailen, genieten van een mooie video op reusachtig formaat: het kan allemaal.

ASML logo
Hema logo
Zuyd Hogeschool logo
Hortilux logo
Kamer van koophandel logo
Knauf logo
Marel logo
NHL Hogeschool logo
Nutricia logo
Power Solutions logo
Rode Kruis logo
Media Markt Saturn logo
HZ University of Applied Sciences logo
Vencomatic Group logo
dutchen group logo
kaemingk logo
Geoinsig logo
CS rugs logo
Cuccibu logo
De nationale carrièrebeurs logo
Van Heek Medical Group logo
Satelliet furniture logo
Asics logo
KAO logo
Farcrew GmbH logo
Mokobouw logo
Proviron logo
Cyclomedia logo
Brunswick logo
world press photo logo
stal hendrix logo
heineken logo
health holland logo
dutchen group logo

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak