RESELLERS GEZOCHT

Ijssalon Matteo brengt gemak naar zijn klanten met een gepersonaliseerde semi-outdoor bestelzuil

Als trotse eigenaar van een ijssalon is het van cruciaal belang om de klanttevredenheid op het hoogste niveau te houden. Tevreden klanten keren terug, en positieve mond-tot-mondreclame blijft nog steeds de meest effectieve manier om nieuwe klanten aan te trekken. Een strategie om deze klanttevredenheid te verhogen, is door het integreren van geavanceerde bestelzuilen in jouw ijssalon. Dat is precies wat Ijssalon Matteo heeft gedaan! 

Ijssalon Matteo in Oisterwijk is sinds de oprichting in 1991 uitgegroeid tot een begrip in zijn omgeving. Ze hebben altijd gestreefd naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten. Door de constante drang naar verbetering en innovatie, hebben ze de semi-outdoor self-service kiosk van Prestop geïntegreerd om een nieuwe dimensie van gemak en plezier toe te voegen aan de eetervaring van hun klanten.

De Semi-Outdoor self-service kiosk van Prestop: een nieuwe benadering van bestellen

De semi-outdoor self-service kiosk van Prestop is een modern hulpmiddel dat klanten in staat stelt om op een zelfstandige en efficiënte manier hun bestellingen te plaatsen. Met een gebruikersvriendelijk aanraakscherm en een intuïtieve interface kunnen klanten moeiteloos door het menu bladeren, hun favoriete ijssmaken kiezen en zelfs specifieke aanpassingen aanvragen. De bestelsoftware van onze partner Jamezz zorgt hiervoor.

Overdekt buiten en binnen

De Luminant Semi-Outdoor is een speciale variant die ook al bij andere horeca gelegenheden, zoals Lorenzo Ijssalon en Bakkum Bites voor mooie resultaten zorgt. Zowel binnen als overdekt buiten te gebruiken én makkelijk verrolbaar! Deze technologie zorgt voor een naadloos bestelproces, zonder dat klanten in de rij hoeven te staan of zich gehaast voelen.

De voordelen voor klanten bij Ijssalon Matteo

De keuze voor de semi-outdoor self-service kiosk heeft geleid tot aanzienlijke voordelen voor de klanten van Ijssalon Matteo:

  • Zelfstandige bestellingen: Klanten kunnen in hun eigen tempo door het menu bladeren en hun bestellingen aanpassen volgens hun voorkeur, wat resulteert in een persoonlijke en bevredigende ervaring.
  • Geen wachttijd: Met de kiosk hoeven klanten niet langer in de rij te staan, wat de wachttijden minimaliseert en hen meer tijd geeft om van hun ijs te genieten.
  • Minder fouten: Omdat klanten zelf hun bestellingen invoeren, zijn fouten in de bestellingen aanzienlijk verminderd, waardoor teleurstelling wordt voorkomen.
  • Comfortabele omgeving: De semi-outdoor opstelling stelt klanten in staat om van hun ijs te genieten in een comfortabele omgeving, waarbij ze kunnen genieten van zowel het buiten- als binnengevoel.

tekst gaat verder onder de afbeelding

semi-outdoor ijssalon matteo self service kiosk

Een succesvolle implementatie bij Ijssalon Matteo

Bij de implementatie van de semi-outdoor self-service kiosk bij Ijssalon Matteo werden enkele essentiële stappen gevolgd, zo werd de kiosk strategisch geplaatst op een goed zichtbare plek waar klanten gemakkelijk toegang toe hadden en waar gemakkelijk een stroompunt kon worden gemaakt.. Daarnaast is de kiosk opvallend gemaakt door bestickering en staan er duidelijke instructies op het startscherm. Het personeel werd ook getraind om te helpen bij eventuele vragen.

De semi-outdoor self-service kiosk van Prestop heeft niet alleen de klanttevredenheid bij Ijssalon Matteo vergroot, maar heeft ook een nieuwe norm gesteld voor gemak en personalisatie in de ijssalonindustrie. Door klanten meer controle te geven over hun bestellingen en tegelijkertijd een comfortabele omgeving te bieden, heeft Ijssalon Matteo een betere en bevredigende ervaring gecreëerd voor iedereen die van hun heerlijke ijscreaties wil genieten.

 

Geïnteresseerd in onze semi-outdoor bestelzuilen voor jouw (ijs)salon?

Bekijk de zuil en vraag een vrijblijvend een offerte aan   bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

 

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak