Industriezuil: dé innovatieve touchscreen oplossing voor productieomgevingen

Maandag 28 Oktober 2019

Prestop industriezuilen

Onze industriezuilen zijn volledig stofdicht en waterdicht en speciaal ontworpen voor gebruik in productiehallen, werkplaatsen of andere (stoffige) industriële omgevingen. Alle industriezuilen worden voorzien van een PCAP edge-to-edge touchscreen. De voorkant is dus volledig van glas en daardoor gemakkelijk schoon te houden. Interne ruimte worden afgesloten met hygiënesloten. 

Opties industriezuilen

Speciaal voor de voedingsindustrie kan de zuil ook in roestvrijstaal geleverd worden. Andere extra opties zijn: beschermbeugel, plexiglas, NFC/RFID-reader, toetsenbord, barcodescanner, (thermische) printer, 4G internet puck en temperatuurregelaar.

 

Industriezuilen Faurecia    brochure

Meer informatie

Wil je meer informatie over industriezuilen, informatiezuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream