Industriezuil: dé innovatieve touchscreen oplossing voor productieomgevingen

Maandag 28 Oktober 2019

Prestop industriezuilen

Onze industriezuilen zijn volledig stofdicht en waterdicht en speciaal ontworpen voor gebruik in productiehallen, werkplaatsen of andere (stoffige) industriële omgevingen. Alle industriezuilen worden voorzien van een PCAP edge-to-edge touchscreen. De voorkant is dus volledig van glas en daardoor gemakkelijk schoon te houden. Interne ruimte worden afgesloten met hygiënesloten. 

Opties industriezuilen

Speciaal voor de voedingsindustrie kan de zuil ook in roestvrijstaal geleverd worden. Andere extra opties zijn: beschermbeugel, plexiglas, NFC/RFID-reader, toetsenbord, barcodescanner, (thermische) printer, 4G internet puck en temperatuurregelaar.

 

Industriezuilen Faurecia    brochure

Meer informatie

Wil je meer informatie over industriezuilen, informatiezuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom