Informatiezuil Vos Logistics als leadgenerator op beurzen

Donderdag 20 Juni 2019

Vos Logistics heeft enige tijd geleden bij Prestop een informatiezuil (PT-KIOSK-EM32L) met flightcase gekocht. De zuil wordt ingezet tijdens beurzen en events om het bedrijf te presenteren, klanten te activeren, leads te genereren en gegevens te verzamelen. Met de flightcase kan de zuil gemakkelijk vervoerd worden. Middels SiteKiosk wordt een web-based applicatie veilig weergegeven.

"We zijn zeker tevreden over de informatiezuil en hebben een eerste goede beurs gehad. De doelstellingen van de zuil zijn behaald." Walter Florussen - Vos Logistics

 

Informatiezuilen  SiteKiosk  Verhuur

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding