RESELLERS GEZOCHT

Informatiezuilen helpen papierloosheid op beurs voor Mobilane

Maandag 13 Februari 2023

Mobilane bouwt wereldwijd aan een groener en gezonder leefklimaat. Mobilane is marktleider in het duurzaam ontwikkelen en leveren van gepatenteerde innovatieve groensystemen. De groensystemen van Mobilane bieden een kant-en-klare oplossing voor bijna elke situatie. Denk hierbij aan kant-en-klare hagen, groene daken, groene wanden en -gevels.

Mobilane stond van 6 tot en met 10 februari op de BouwBeurs 2023 op de Jaarbeurs Utrecht met twee informatiezuilen die draaiden op onze beveiligde browser SiteKiosk. Een interview met Dave Janssen, Global Marketing & Communicatiemedewerker Mobilane:

Hoe heb je Prestop gevonden?

"Menno van Vink standbouw, de standbouwer van Mobilane, heeft Prestop aanbevolen. Hij heeft ook alles direct met jullie geregeld."

Papierloze brochures op de beurs

Waarom heb je zuilen gehuurd? 

"Wij wilden in onze stand graag twee informatiezuilen om onze brochure digitaal op te tonen. Duurzaamheid is erg belangrijk en dit voeren we ook overal door. Zo was onze hele stand 100% duurzaam & circulair. We drukken al op FSC-papier en CO2-neutraal, alleen wilden we tijdens de BouwBeurs nog een stapje verder gaan. We hebben dus besloten om 100% papierloos te werken tijdens de beurs. Dit was dan ook de reden dat we de informatiezuilen in onze stand hadden staan. Hier konden collega’s de brochure digitaal laten zien en bezoekers konden de brochure door middel van een QR-code de brochure ook direct downloaden. Verder hadden we in onze stand bij alle producten QR-codes waarbij een factsheet werd gedownload met productinformatie."

Hoe ging het op het evenement met de zuilen?

"Erg veel positieve reacties hierop gekregen!"

Wat is je algemene ervaring over het huren van de apparatuur?

"De service vanuit Prestop was super en we gaan ze tijdens een volgend event/beurs zeker weer gebruiken!"

 

Geïnteresseerd in het huren van informatiezuilen?

bekijk het aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan   bezoek ons interactive experience center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak