Informatiezuilen voor VDL

Maandag 17 Juni 2019

Op beurzen en events gebruikt VDL al jaren de interactieve oplossingen van Prestop om de nieuwste producten en ontwikkelingen te presenteren.

Dit jaar staan op de VDL stand (gemaakt van Van den Oever) een vijftal informatiezuilen, zowel informatiezuilen met een landscape als een portrait 22" PCAP touchscreen. Via de zuilen kunnen bezoekers informatie opzoeken van de producten van VDL.

 

Verhuur informatiezuilen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding