RESELLERS GEZOCHT

Infozuil en posteroplossing voor Mokobouw op de beurs

Maandag 14 November 2022

Al bijna 100 jaar is Mokobouw als totaalleverancier een begrip in de petrochemische industrie. Meer dan honderd medewerkers zorgen ervoor dat oliemaatschappijen, oliehandelaren, transportondernemingen, defensie en overheid in Nederland worden voorzien van alle aspecten rondom brandstofdistributie, opslag, service en verkoop.

Mokobouw stond vorige week op de Tankstation & Carwash Vakbeurs in Houten en toonde de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tanken en laden. Om hun bedrijf en producten nog beter uit de verf te laten komen, hebben ze drie schermen gehuurd bij Prestop, samen met de software. Zo had Mokobouw een 27" Eminent landscape gehuurd met een Omnitapps huurlicentie. Bram van Omnivision had de applicatie gemaakt met de SwipeMediaMarker om het menu te maken, MemoGame om het bedrijf en producten spelenderwijs te laten beleven en de ExternalApps om de website te laten zien. Bekijk de screenshots hieronder!

Daarnaast hadden ze twee 55" posteroplossingen gehuurd met een SiteKiosk huurlicentie om hun website te laten zien. Mokobouw had ook drie Intel nucs gehuurd, zodat ze de totaaloplossing als plug-and-play hadden. Alles stond na het installeren door onze collega klaar om gebruikt te worden op het twee dagen durende evenement.

 

 

Geïnteresseerd in het huren van informatiezuilen, Omnitapps en SiteKiosk?

bekijk het aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan   Omnitapps voor beurzen   SiteKiosk   

bezoek ons interactive experience center

Omnitapps screenshots Mokobouw corporate presentation multitouch application
Omnitapps screenshots Mokobouw corporate presentation multitouch application
Omnitapps screenshots Mokobouw corporate presentation multitouch application
Omnitapps screenshots Mokobouw corporate presentation multitouch application

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak