Eindeloze mogelijkheden met applicaties van Prestop.

De mogelijkheden om onze verhuur producten in te zetten zijn eindeloos. Onze interactieve producten vinden hun weg naar beurzen, evenementen, (interne) trainingen, brainstormsessies, open dagen, bijeenkomsten, recepties, winkels en shop-in-shop opstellingen. Laat je inspireren door de voorbeelden hieronder!

Brochure selector

De brochure selector is een virtueel schap met digitale folders, ingericht in je eigen stijl. Op een simpele manier kan de gebruiker de brochure van zijn of haar interesse inkijken of naar zichzelf mailen. Via het gekoppelde cloud-account heb je inzicht over wie wat heeft aangevraagd en gedownload. Hiermee wordt ook nog eens papierverspilling voorkomen!

voeg toe aan infoaanvraag

Enquête

Snel de populariteit van een product of dienst meten? Zaken als: Wie heeft de mooiste stand? Wie geeft de beste performance? Een tevredenheidsonderzoek of gewoon vragen laten beantwoorden met de enquête oplossing. Het is zeer eenvoudig in te richten met onze app.

voeg toe aan infoaanvraag

Quiz

Met een interactieve quiz zorg je voor een leuke activatie, op elke plaats. Laat de gebruiker zijn of haar kennis testen over een bepaald onderwerp. Een quiz kan gemaakt worden met eigen vragen en content, zoals foto's, video's en geluidsfragmenten.

voeg toe aan infoaanvraag

Selfiezuil

Blije gezichten en een mooie manier om traffic en leads te genereren! De selfiezuil werkt als een magneet op bezoekers van alle leeftijden. Gebruikers kunnen hun selfies naar hun eigen e-mailadres sturen, uitprinten of bekijken op een website. Deze selfiezuil is zowel te koop als te huur.

voeg toe aan infoaanvraag

Website

Met SiteKiosk (meer info) toon je een website in een afgeschermde en gebruiksvriendelijke omgeving. Door onze specialisatie op het gebied van optimalisering van Windows LTSB zijn wij ook in staat om de pc optimaal te beveiligen.

voeg toe aan infoaanvraag
Interactieve plattegrond Easyfairs

Interactieve plattegrond

Wayfindingzuilen zorgen dat bezoekers van Easyfairs komen waar ze willen zijn.


Meer info

Digitale posters

Erasmus MC brengt boodschap maximaal over met digitale poster oplossing.


Meer info

Enquêtezuil gemeente Utrecht

Enquêtezuil

20 Informatiezuilen met enquête app in diverse zorginstellingen voor gemeente Utrecht.


Meer info

Interactieve presentatie DHL

Interactieve presentatie

Op de beurs presenteert DHL hun informatie op een touchscreen tafel.


Meer info

Prestop touchscreen tafel Health Holland

Entertainment

Health~Holland gebruikt multitouch games met eigen content op een touchscreen tafel.


Meer info

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream