RESELLERS GEZOCHT

Eindeloze mogelijkheden met applicaties van Prestop.

De mogelijkheden om onze verhuur producten in te zetten zijn eindeloos. Onze interactieve producten vinden hun weg naar beurzen, evenementen, (interne) trainingen, brainstormsessies, open dagen, bijeenkomsten, recepties, winkels en shop-in-shop opstellingen. Laat je inspireren door de voorbeelden hieronder vaak gemaakt in het pakket Omnitapps door dochtermaatschappij Omnivision.

Brochure selector

De brochure selector is een virtueel schap met digitale folders, ingericht in je eigen stijl. Op een simpele manier kan de gebruiker de brochure van zijn of haar interesse inkijken of naar zichzelf mailen. Via het gekoppelde cloud-account heb je inzicht over wie wat heeft aangevraagd en gedownload. Hiermee wordt ook nog eens papierverspilling voorkomen!

Vraag informatie op

Digitale poster oplossing

We hebben verschillende touchscreens op statief, deze kunnen ingezet worden als digitale posteroplossing. Bezoekers kunnen zo het programma en bijbehorende content bekijken.

Vraag informatie op

Enquête

Snel de populariteit van een product of dienst meten? Zaken als: Wie heeft de mooiste stand? Wie geeft de beste performance? Een tevredenheidsonderzoek of gewoon vragen laten beantwoorden met de enquête oplossing. Het is zeer eenvoudig in te richten met onze app.

Vraag informatie op

Wayfinding

Wayfinding, ofwel navigatie, is het proces waarbij mensen zich oriënteren en hun weg vinden in fysieke omgevingen met behulp van visuele en auditieve aanwijzingen. Het verbetert de gebruikerservaring en helpt bij het vinden van bestemmingen.

Vraag informatie op

Website

Met SiteKiosk (meer info) toon je een website in een afgeschermde en gebruiksvriendelijke omgeving. Door onze specialisatie op het gebied van optimalisering van Windows LTSB zijn wij ook in staat om de pc optimaal te beveiligen.

Vraag informatie op
Interactieve plattegrond Easyfairs

Interactieve plattegrond

Wayfindingzuilen zorgen dat bezoekers van Easyfairs komen waar ze willen zijn.


Meer info

Digitale posters Erasmus MC

Digitale posters

Erasmus MC brengt boodschap maximaal over met digitale poster oplossing.


Meer info

Prestop touchscreen tafel Health Holland

Entertainment

Health~Holland gebruikt multitouch games met eigen content op een touchscreen tafel.


Meer info

Interactieve presentatie DHL

Interactieve presentatie

Op de beurs presenteert DHL hun informatie op een touchscreen tafel.


Meer info

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak