SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Eindeloze mogelijkheden met applicaties van Prestop.

De mogelijkheden om onze verhuur producten in te zetten zijn eindeloos. Onze interactieve producten vinden hun weg naar beurzen, evenementen, (interne) trainingen, brainstormsessies, open dagen, bijeenkomsten, recepties, winkels en shop-in-shop opstellingen. Laat je inspireren door de voorbeelden hieronder vaak gemaakt in het pakket Omnitapps door dochtermaatschappij Omnivision.

software & contentcreatie

Brochure selector

De brochure selector is een virtueel schap met digitale folders, ingericht in je eigen stijl. Op een simpele manier kan de gebruiker de brochure van zijn of haar interesse inkijken of naar zichzelf mailen. Via het gekoppelde cloud-account heb je inzicht over wie wat heeft aangevraagd en gedownload. Hiermee wordt ook nog eens papierverspilling voorkomen!

Vraag informatie op

Digitale poster oplossing

We hebben verschillende touchscreens op statief, deze kunnen ingezet worden als digitale posteroplossing. Bezoekers kunnen zo het programma en bijbehorende content bekijken.

Vraag informatie op

Enquête

Snel de populariteit van een product of dienst meten? Zaken als: Wie heeft de mooiste stand? Wie geeft de beste performance? Een tevredenheidsonderzoek of gewoon vragen laten beantwoorden met de enquête oplossing. Het is zeer eenvoudig in te richten met onze app.

Vraag informatie op

Scan & win zuil

Met de scan & win zuil wordt op een leuke manier activatie bereikt bij de bezoekers. Bezoekers scannen via de zuil een code, voeren hun gegevens in op een digitaal formulier en zien daarna welke prijs zij gewonnen hebben. De scan en win zuil zorgt voor traffic en leads.

Vraag informatie op

Website

Met SiteKiosk (meer info) toon je een website in een afgeschermde en gebruiksvriendelijke omgeving. Door onze specialisatie op het gebied van optimalisering van Windows LTSB zijn wij ook in staat om de pc optimaal te beveiligen.

Vraag informatie op
Interactieve plattegrond Easyfairs

Interactieve plattegrond

Wayfindingzuilen zorgen dat bezoekers van Easyfairs komen waar ze willen zijn.


Meer info

Digitale posters Erasmus MC

Digitale posters

Erasmus MC brengt boodschap maximaal over met digitale poster oplossing.


Meer info

Prestop touchscreen tafel Health Holland

Entertainment

Health~Holland gebruikt multitouch games met eigen content op een touchscreen tafel.


Meer info

Interactieve presentatie DHL

Interactieve presentatie

Op de beurs presenteert DHL hun informatie op een touchscreen tafel.


Meer info

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding