Interactieve oplossingen op de Vakantiebeurs

Maandag 20 Januari 2020

De 50e editie van de Vakantievakbeurs vond plaats van 16 t/m 19 januari 2020, Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar huurde Sunweb, P&O Ferries, NKC, NFN en JOUW interactieve oplossingen van Prestop om hun producten te presenteren.

Presenteren en informeren op informatiezuilen

Bij NKC konden bezoekers informatie opzoeken over kamperen op een 55" pcap touchscreen op statief. NFN huurde een informatiezuil met een 32" touchscreen waarop een digitale enquête ingevuld kon worden. Voor P&O Ferries heeft Prestop een interactieve presentatie gemaakt met Omnitapps4, deze kon bekeken worden op twee kiosken met een 43" touchscreen. Sunweb toonde hun website via SiteKiosk op drie kiosken met een 43" touchscreen. Ook JOUW wilde hun website veilig tonen, zij huurde daarvoor tw twee informatiezuilen met een 32" touchscreen en SiteKiosk.

 

Informatiezuilen    SiteKiosk    Omnitapps4

Meer informatie

Wil je meer informatie over informatiezuilen, Omnitapps4, SiteKiosk of de verhuur van interactieve producten?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream