Interactieve oplossingen op de Vakantiebeurs

Maandag 20 Januari 2020

De 50e editie van de Vakantievakbeurs vond plaats van 16 t/m 19 januari 2020, Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar huurde Sunweb, P&O Ferries, NKC, NFN en JOUW interactieve oplossingen van Prestop om hun producten te presenteren.

Presenteren en informeren op informatiezuilen

Bij NKC konden bezoekers informatie opzoeken over kamperen op een 55" pcap touchscreen op statief. NFN huurde een informatiezuil met een 32" touchscreen waarop een digitale enquête ingevuld kon worden. Voor P&O Ferries heeft Prestop een interactieve presentatie gemaakt met Omnitapps4, deze kon bekeken worden op twee kiosken met een 43" touchscreen. Sunweb toonde hun website via SiteKiosk op drie kiosken met een 43" touchscreen. Ook JOUW wilde hun website veilig tonen, zij huurde daarvoor tw twee informatiezuilen met een 32" touchscreen en SiteKiosk.

 

Informatiezuilen    SiteKiosk    Omnitapps4

Meer informatie

Wil je meer informatie over informatiezuilen, Omnitapps4, SiteKiosk of de verhuur van interactieve producten?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom