KARWEI Q-bouwmarkt voorzien van Prestop touchscreens

Vrijdag 12 Juli 2019

In de nieuw verbouwde winkels van KARWEI met het Q-concept wordt veelvuldig gebruik gemaakt van interactieve oplossingen zoals grootformaat touchscreens, custom touchscreen tafels en de KARWEI deurenselector. Hierdoor wordt meer beleving gecreëerd op de winkelvloer en dat wordt door de klant als zeer positief ervaren. Ook kunnen de verkopers samen met de klant het gehele assortiment bekijken en direct advies geven.

Deurenselector gemaakt met Omnitapps

In de KARWEI-winkels heeft Prestop per filiaal een deurenselector met een 65″ touchscreen geïnstalleerd, hierop kunnen bezoekers alle varianten van de binnen- en buitendeuren bekijken. Om alle deuren op een interactieve manier weer te geven heeft Prestop Creations een speciale (multitouch) applicatie gemaakt met Omnitapps.

 

Touchscreen  Touchscreen tafel

Veilige weergave KARWEI inspiratietool met SiteKiosk

Voor KARWEI is het belangrijk dat zij klanten kunnen inspireren, dat kan nu op een custom touchtafel met een 42″ PCAP touchscreen. Speciaal aan deze touchtafel is dat het touchscreen door Prestop gemaakt is. Prestop produceert namelijk touchscreens in bijna alle vormen en maten in onze eigen gecertificeerde cleanroom. Daarna hebben we het touchscreen in de tafel geplaatst en de custom schakelaar ingebouwd. Met SiteKiosk wordt de inspiratietool van KARWEI veilig weergegeven.

Omnitapps4

Nieuw: Omnitapps4

Het nieuwe pakket Omnitapps4 bevat maar liefst 24 applicaties die je de mogelijkheid geeft om op een unieke interactieve manier je bedrijf, producten en services te presenteren. Met een groot aantal functionaliteiten heb je de vrijheid om alles in je eigen huisstijl te configureren. Met Omnitapps4 kun je geweldige touch applicaties maken zonder te programmeren!

 

Omnitapps4    Download gratis trial

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchscreens, touchscreen tafels of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream