RESELLERS GEZOCHT

KARWEI Q-bouwmarkt voorzien van Prestop touchscreens

Vrijdag 12 Juli 2019

Interactieve oplossingen voor KARWEI

In de nieuw verbouwde winkels van KARWEI met het Q-concept wordt veelvuldig gebruik gemaakt van interactieve oplossingen zoals grootformaat touchscreens, custom touchscreen tafels en de KARWEI deurenselector. Hierdoor wordt meer beleving gecreëerd op de winkelvloer en dat wordt door de klant als zeer positief ervaren. Ook kunnen de verkopers samen met de klant het gehele assortiment bekijken en direct advies geven.

Deurenselector gemaakt met Omnitapps

In de KARWEI-winkels heeft Prestop per filiaal een deurenselector met een 65″ touchscreen geïnstalleerd, hierop kunnen bezoekers alle varianten van de binnen- en buitendeuren bekijken. Om alle deuren op een interactieve manier weer te geven heeft Omnivision een speciale (multitouch) applicatie gemaakt met Omnitapps.

 

Touchscreen  Touchscreen tafel

Veilige weergave KARWEI inspiratietool met SiteKiosk

Voor KARWEI is het belangrijk dat zij klanten kunnen inspireren, dat kan nu op een custom touchtafel met een 42″ PCAP touchscreen. Speciaal aan deze touchtafel is dat het touchscreen door Prestop gemaakt is. Prestop produceert namelijk touchscreens in bijna alle vormen en maten in onze eigen gecertificeerde cleanroom. Daarna hebben we het touchscreen in de tafel geplaatst en de custom schakelaar ingebouwd. Met SiteKiosk wordt de inspiratietool van KARWEI veilig weergegeven.

 

Fygital case van Intergamma

Prestop en Intergamma hebben een goede samenwerking gehad een paar jaar geleden om alles te installeren. Het concept "fygital" was daarbij een groot thema. Bekijk de case.

UpdateIn 2022 zijn alle touchschermen met SiteKiosk geüpdate

Omnitapps4 multi-touch software

Nieuw: Omnitapps4

Het nieuwe pakket Omnitapps4 bevat maar liefst 24 applicaties die je de mogelijkheid geeft om op een unieke interactieve manier je bedrijf, producten en services te presenteren. Met een groot aantal functionaliteiten heb je de vrijheid om alles in je eigen huisstijl te configureren. Met Omnitapps4 kun je geweldige touch applicaties maken zonder te programmeren!

 

Omnitapps4    Download gratis trial

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over touchscreens, touchscreen tafels, SiteKiosk, Omnitapps of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak