RESELLERS GEZOCHT

Nationale Carrièrebeurs huurt 7 registratiezuilen

Maandag 25 April 2022

Registratiezuilen

Afgelopen weekend heeft de Nationale Carrièrebeurs plaatsgevonden. Dit is het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers. Speciaal voor de Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam heeft Prestop zeven registratiezuilen verhuurd. Deze 27" Eminentzuilen hebben een desinfectiegel dispenser en een QR-code scanner. Voor deze zuilen heeft Omnivision registratiesoftware gemaakt. Bezoekers konden de QR-code op hun mobieltje scannen, waarna er een badge werd geprint. Bekijk de screenshots hieronder.

Snelle service en support

De huuraanvraag werd door Prestop slechts twee weken voor aanvang van de beurs ontvangen. Uitendelijk bleek dit korte tijdsbestek toch voldoende om alles voor elkaar te krijgen.

Geert Nab, directeur Memory Group (organisator Nationale Carrièrebeurs): "De registratie is perfect verlopen. Volgend jaar gaan we weer gebruik maken van deze aanmeldzuilen en in plaats van twee weken voor de start van de beurs zal ik me dan eerder bij Prestop melden. Desalniettemin heeft Prestop fantastisch werk geleverd door in de twee weken de zeven registratiezuilen en printers te leveren, de applicatie te bouwen, te regelen dat twee medewerkers het netwerk opbouwden en tijdens het event aanwezig waren voor support.”

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over het huren van informatiezuileninformatiezuilen met een gel dispenser, of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we bieden.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verhuur@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Screenshot Omnivision registratiesoftware Prestop aanmeldzuil
Screenshot Omnivision registratiesoftware Prestop aanmeldzuil

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak