Nieuwe informatiezuil Beeztees op spoga+gafa 2019

Woensdag 04 September 2019

Beeztees presenteerde tijdens spoga+gafa 2019 hun nieuwe conceptstore met een informatiezuil van Prestop. De Beeztees informatiezuil geeft de eigenaar van een puppy informatie, puur gericht op de diverse ontwikkelingsfasen van een pup. 

Nieuwe Beeztees informatiezuil / bestelzuil

De nieuwe zuil is voorzien van een touchscreen met edge-to-edge glas, dit zorgt voor een strak design en het scherm is dan ook eenvoudig schoon te houden. Een belangrijke toevoeging is het signage topscherm, hierdoor biedt de zuil nog meer uitstraling en aantrekkingskracht.

Voor Beeztees hebben we alleen een barcodescanner ingebouwd, maar natuurlijk kan de zuil ook worden uitgebreid met een pinterminal en printer.

 

Bestelzuilen    Beeztees puppy zuil

Meer informatie

Wil je meer informatie over informatiezuilen en bestelzuilen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream