Nieuwe informatiezuil Beeztees op spoga+gafa 2019

Woensdag 04 September 2019

Beeztees presenteerde tijdens spoga+gafa 2019 hun nieuwe conceptstore met een informatiezuil van Prestop. De Beeztees informatiezuil geeft de eigenaar van een puppy informatie, puur gericht op de diverse ontwikkelingsfasen van een pup. 

Nieuwe Beeztees informatiezuil / bestelzuil

De nieuwe zuil is voorzien van een touchscreen met edge-to-edge glas, dit zorgt voor een strak design en het scherm is dan ook eenvoudig schoon te houden. Een belangrijke toevoeging is het signage topscherm, hierdoor biedt de zuil nog meer uitstraling en aantrekkingskracht.

Voor Beeztees hebben we alleen een barcodescanner ingebouwd, maar natuurlijk kan de zuil ook worden uitgebreid met een pinterminal en printer.

 

Bestelzuilen    Beeztees puppy zuil

Meer informatie

Wil je meer informatie over informatiezuilen en bestelzuilen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom