RESELLERS GEZOCHT

Nieuwe informatiezuil Beeztees op spoga+gafa 2019

Woensdag 04 September 2019

Beeztees presenteerde tijdens spoga+gafa 2019 hun nieuwe conceptstore met een informatiezuil van Prestop. De Beeztees informatiezuil geeft de eigenaar van een puppy informatie, puur gericht op de diverse ontwikkelingsfasen van een pup. 

Nieuwe Beeztees informatiezuil / bestelzuil

De nieuwe zuil is voorzien van een touchscreen met edge-to-edge glas, dit zorgt voor een strak design en het scherm is dan ook eenvoudig schoon te houden. Een belangrijke toevoeging is het signage topscherm, hierdoor biedt de zuil nog meer uitstraling en aantrekkingskracht.

Voor Beeztees hebben we alleen een barcodescanner ingebouwd, maar natuurlijk kan de zuil ook worden uitgebreid met een pinterminal en printer.

 

Bestelzuilen    Beeztees puppy zuil

Meer informatie

Wil je meer informatie over informatiezuilen en bestelzuilen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak