RESELLERS GEZOCHT

Ontdek Meierijstad op Prestop informatiezuilen

Toeristen informeren met zuilen

Prestop’s zuilen zijn een mooie manier om de regio en de activiteiten erin te laten zien voor Meierijstad. Het Toeristisch Informatiepunt (TIP) heeft meerdere vestigingen in de regio Meierijstad. Vorig jaar werden al 11 zuilen geleverd, en vorige week zijn daar nog twee bijgekomen en nu weer vier. Bezoekers kunnen nu via de zuilen van alles ontdekken over de highlights in de zeventien dorpen, ieder met een eigen verhaal. Fietsen, wandelen, eten en drinken, winkelen, musea en kunst, dingen voor kinderen en voor groepen … Alles kan worden bekeken op de zuilen, zoals ook de agenda voor events in de regio. Bezoekers kunnen alleen bezoekmeierijstad.nl bezoeken omdat deze is beschermd via SiteKiosk. Dit geeft een veilige weergave van alleen deze site en slaat geen cookies op. Hieronder vind je wat screenshots van de website. Verder deed Prestop de bestickering en installatie. Hiermee ontzorgen we de klant en zorgen we voor een stressloze, gemakkelijke totaaloplossing.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over informatiezuilen, SiteKiosk of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Screenshots Informatiezuil Prestop
Screenshots Informatiezuil Prestop
Screenshots Informatiezuil Prestop
Screenshots Informatiezuil Prestop
Screenshots Informatiezuil Prestop

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak