RESELLERS GEZOCHT

Plattegronden op designer informatiezuil voor de Universiteit van Amsterdam

Maandag 02 Oktober 2023

De Universiteitsbibliotheek van de Universiteit van Amsterdam (UVA) biedt bezoekers een handige manier om hun weg te vinden in de drie toegankelijke gebouwen via het atrium. Met behulp van de moderne 43-inch informatiezuil van Prestop wordt het verkennen van de bibliotheek een moeiteloze ervaring.

 

Informatiezuil ideaal voor wayfinding bibliotheek

De Universiteitsbibliotheek van de UVA bestaat uit drie gebouwen die via het atrium toegankelijk zijn. Op de 43 inch informatiezuil van Prestop kunnen bezoekers de plattegronden vinden van de verschillende etages. Door op een etage te klikken kunnen ze de plattegrond in detail bekijken en de bibliotheek te verkennen. Daarnaast kunnen bezoekers gericht zoeken met de opties "Bestemmingen en Collecties" naar een voorziening of een boekencollectie.

De site van de UVA draait op de kiosk via onze beveiligde browser SiteKiosk.

Custom design voor een standaard prijs

De zuil is speciaal voor de UVA ontworpen, met als basis een kiosk die we al eerder voor State of Art hadden gemaakt. Deze had twee kleinere touchscreens, maar de UVA wilde één groot touchscreen waarbij de kiosk hetzelfde design zou hebben en nog steeds rolstoelvriendelijk zou zijn.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak