RESELLERS GEZOCHT

Prestop als Rabobank OmniKassa partner

Rabobank OmniKassa

Super trots dat de Rabobank ons heeft geselecteerd als OmniKassa bestelzuil partner en dat we direct een foodtruck enthousiast hebben gemaakt over deze oplossingen. 

Deze foodtruck is overgestapt naar OmniKassa omdat het met deze oplossing, de bestelsoftware van Jamezz en onze semi-buitenzuil direct een kant-en-klare oplossing heeft. Peter van de BroodjesBus neemt geen bestellingen meer zelf aan en concentreert zich alleen op het bereiden van de broodjes. Het hele bestelproces en betalen gaat via de bestelzuil. Meer info tref je aan onder cases.

 

Uiteraard nodigen we je graag uit om gebruik te maken van deze zuil. Bel of mail ons voor een couponcode zodat je zelf wat kunt bestellen. Wij zitten op 5 minuten loopafstand van deze broodjesbus dus je bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken.

 

bericht van de Rabobank  de case

rabobank omnikassa prestop samenwerking
BroodjesBus bestelzuil Rabobank Omnikassa

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak