RESELLERS GEZOCHT

Prestop en Pay. gaan samenwerken!

PAY. x Prestop

Heel blij dat we met de sterk groeiende PAY. in zee gaan als bestelzuil partner. Hierbij hebben we gelijk Betonlook kunnen voorzien van een mooie bestelzuil voor aan de wand. 

Prestop, dé grootste fabrikant binnen de Benelux van touchscreens, touchtafels, bestelzuilen en informatiezuilen, en PAY, dé betaalprovider die on- en offline verkopen makkelijk en leuk maakt, kondigen aan dat we gaan samenwerken.

Samen creëren wij een soepele en veilige live verkoopervaring voor jou én je klanten, met een hogere conversie als resultaat.

We zijn verheugd dat we met de sterk groeiende Pay. in zee gaan als bestelzuil partner. Vooral in de tijden dat offline en online mixen zo belangrijk is, kunnen we samen ondernemers en hun klanten ontzorgen met een totaaloplossing. Ik verwacht daarom een goede samenwerking waarin we beiden gaan groeien.

Alexander Aelberts - CEO Prestop B.V.

De samenwerking met Prestop stelt ons in staat om onze omnichannel propositie te versterken en onze klanten de mogelijkheid te bieden om geen “nee” meer te verkopen. Omdat we instore betalingen binnen al onze plugins plug and play aanbieden hoeven de klanten van Prestop nagenoeg geen implementatietrajecten door te lopen en kunnen ze enkel door een vinkje te zetten en een werkende betaalterminal bij hun zuil hebben. Dit scheelt enorm in de uitrolkosten. Doordat de lijnen kort zijn, kunnen we snel schakelen. Vanuit Pay. hebben we altijd prettig contact met het team van Prestop, dat voelt echt als een partnership.

Joost Janssens - Alliance Manager Pay.

Samenwerken logisch voor de totaaloplossing

Tegenwoordig is er door verschillende redenen steeds meer reden om offline en online te combineren in de winkels. Een personeelstekort, iets is niet op voorraad in de winkel, maar wel online beschikbaar of op een andere locatie… Dat kan worden opgelost met de bestelzuilen en payment oplossingen van Prestop en Pay. in de horeca en retail. Daarnaast zijn er upsell en cross-sell mogelijkheden omdat er suggesties worden gegeven wat er nog meer kan worden besteld, er is geen gêne om iets meer te bestellen en er is geen haast.

Voor de retail hebben we al een mooi project tot realiteit gebracht. Bekijk wat we voor Betonlook.nl hebben gedaan en raak geïnspireerd!

 

Bekijk de samenwerkingspagina en neem contact met ons op.

prestop x pay.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak