RESELLERS GEZOCHT


Pay. en Prestop bestelzuilen

Pay. maakt betalen vanzelfsprekend

Pay. is dé betaalprovider die on- en offline verkopen makkelijk en leuk maakt. Een betrouwbare en slimme partner die dagelijks honderdduizenden betalingen verwerkt. Met het aanbieden van alle populaire betaalmethoden timmeren ze hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden.

Waarom Pay.?

Pay. ontzorgt jou compleet op het gebied van betalingen, zodat jij je kunt focussen op je core business en verdere groei kunt realiseren. Zo faciliteert het bedrijf niet alleen de betaling, maar creëren zij samen met Prestop een zo soepel en veilig mogelijke live verkoopervaring voor jou én voor je klanten. Met een hogere conversie als resultaat.

De voordelen van Pay.

 • De alles-in-één betaalprovider

  Eén contract, één integratie, één uitbetaling, één factuur. Je kunt zelfs in 15 minuten live zijn. En Pay. heeft eenvoudige aflettermodules voor de bekende boekhoudprogramma’s. Met onze synchronisatiemodule zet je automatisch een bestand in ieder gewenst formaat klaar. Makkelijker wordt het niet.

 • Alle populaire betaalmethoden binnen Nederland en Europa

  Jouw klanten betalen zoals zij dat graag willen. Zo zorgen Prestop en PAY. samen voor méér orders en een hogere conversie. Pay. is gespecialiseerd in achteraf betalen, gespreid betalen en betalen op krediet.

 • Jouw betalingen altijd inzichtelijk en bij de hand

  Het Pay. platform geeft je real-time inzicht in al je betalingen, zelfs onderweg met de handige PAY. app. Heb je een vraag? De accountmanagers, technische support en 24/7 storingsdienst van Pay. zijn persoonlijk te bereiken via chat, mail en telefoon.

 • PAY. is altijd bereikbaar voor hulp en advies

  Persoonlijke service is in Pay.’s optiek essentieel. Daarom heb je dus altijd toegang tot je eigen accountmanager, technische support via chat, mail en telefoon en de 24/7 storingsdienst.

 • Eenvoudige integratie met de bestelzuilen van Prestop
  Prestop ontzorgt je door in samenwerking met de juiste softwarepartner de gehele inrichting en installatie op zich te nemen.

Informatieaanvraag PAY. en Prestop bestelzuil

Om kennis te maken met PAY. en een bestelzuil van Prestop, maak vandaag nog een afspraak via het formulier hieronder

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak