Prestop is partner van Q&A

Donderdag 29 Augustus 2019

Prestop is partner van Q&A. Prestop levert onder andere interactieve oplossingen voor de retail events van Q&A. Als eerste tijdens de uitreiking van Retailer of the Year op 12 september in Antwerpen en 17 september in Amsterdam.
 

Interactieve oplossingen retail

Alexander Aelberts (CEO Prestop BV) is op beide uitreikingen van de Retailer of the Year aanwezig. Wil je meer weten over interactieve oplossingen binnen de retail? Alexander Aelberts vertelt je er graag meer over.

 

ga naar agenda    Retailer of the Year

Over Q&A

Sinds de oprichting in 2003 is Q&A uitgegroeid tot een leidende retailpartner voor kennis, onderzoek, advies en opleiding. De kwalitatief hoogstaande onderzoeken leiden tot essentiële inzichten en adviezen die toepasbaar zijn op alle niveaus binnen een organisatie. Dit helpt klanten om iedere dag weer beter te presteren. Daarnaast draagt Q&A bij aan de kennisvergroting in de retailsector door middel van trainingen, masterclasses, presentaties en workshops. Ook is Q&A organisator van consumentenverkiezingen zoals ‘Retailer of the Year’, ‘Best Product of the Year’ en ‘Foodservice Awards’.

Meer informatie

Wil je meer informatie over interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom