RESELLERS GEZOCHT

Prestop is partner van Q&A

Prestop is partner van Q&A. Prestop levert onder andere interactieve oplossingen voor de retail events van Q&A. Als eerste tijdens de uitreiking van Retailer of the Year op 12 september in Antwerpen en 17 september in Amsterdam.
 

Interactieve oplossingen retail

Alexander Aelberts (CEO Prestop BV) is op beide uitreikingen van de Retailer of the Year aanwezig. Wil je meer weten over interactieve oplossingen binnen de retail? Alexander Aelberts vertelt je er graag meer over.

 

ga naar agenda    Retailer of the Year

Over Q&A

Sinds de oprichting in 2003 is Q&A uitgegroeid tot een leidende retailpartner voor kennis, onderzoek, advies en opleiding. De kwalitatief hoogstaande onderzoeken leiden tot essentiële inzichten en adviezen die toepasbaar zijn op alle niveaus binnen een organisatie. Dit helpt klanten om iedere dag weer beter te presteren. Daarnaast draagt Q&A bij aan de kennisvergroting in de retailsector door middel van trainingen, masterclasses, presentaties en workshops. Ook is Q&A organisator van consumentenverkiezingen zoals ‘Retailer of the Year’, ‘Best Product of the Year’ en ‘Foodservice Awards’.

Meer informatie

Wil je meer informatie over interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak