SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Prestop nu als bestelzuilen leverancier voor ProFri leden

Dinsdag 24 Januari 2023

ProFri en Prestop bestelzuilen met korting

ProFri heeft Prestop uitgekozen als dé aanbieder van self-order zuilen voor de leden van de vereniging. ProFri is een onafhankelijke vakvereniging voor de frituren en dient als een communicatiekanaal naar de productschappen, media, beroepsonderwijs, overheid, verenigingen voor werkgevers en meer groeperingen. Speciaal voor haar leden heeft ProFri met Prestop een aanbieding opgezet, namelijk

"De kosten voor het stroomgebruik betaalt Prestop voor de eerste 12 maanden!" 

Ze hebben ook de belangrijke taak van het kiezen van toeleveranciers die daadwerkelijk een meerwaarde bieden voor de verenigingsleden. Onze bestelzuilen En dat doet Prestop met de levering van bestelzuilen.

Bekijk onze ProFri partnerpagina!

Prestop betaalt de stroomkosten, fabrikant bestelzuilen samenwerking met ProFri

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding