RESELLERS GEZOCHT

Prestop ontwikkelt nieuwe producten in rap tempo

Donderdag 12 Mei 2022

Drie nieuwe producten in het assortiment

De manier van bestellen en informeren verandert snel. Klanten en bezoekers zijn het inmiddels gewend om via interactieve schermen bestellingen te doen, zich te registreren of informatie tot zich te nemen. Om aan deze vraag te voldoen en met de ontwikkelingen mee te gaan, heeft Prestop recentelijk drie nieuwe producten geïntroduceerd. 

Bestelgemak voor binnen en buiten

Met de Evolution semi-outdoor bestelkiosk beperk je het bestelgemak van je klanten niet tot in je winkel, restaurant of lunchroom, maar bied je ook buiten een ideale oplossing om je klanten hun bestelling te laten doen. De semi outdoor bestelkiosk is verkrijgbaar als single en duo variant en is modulair. Je kunt dus naar wens opties toevoegen. Lees hier meer.

Maak informatie beschikbaar, binnen en buiten

De zojuist geïntroduceerde Kiosk Evolution landscape outdoor is bij uitstek de manier om klanten en te informeren voor je restaurant, winkel of bedrijf. Toon bijvoorbeeld een menukaart of andere relevante informatie. Deze nieuwe informatiezuil is voorzien van wielen en is dus eenvoudig te verplaatsen. De zuil is waterdicht, maar om je klanten en bezoekers droog te houden, rijd je hem dus eenvoudig naar binnen. Wil je meer weten?

Bied je gebruikers een interactieve ervaring

De nieuwe Kiosk Outdoor unit is de perfecte optie voor een permanente oplossing buiten. De kiosk is waterdicht en het 1000nit high brightness scherm zorgt voor een goede leesbaarheid onder alle weersomstandigheden. Het glas is optically bonded waardoor er geen stof en vocht tussen het scherm en het glas kan komen en het versterkt het glas. Ontdek hier meer.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie overo onze interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we bieden.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak