RESELLERS GEZOCHT

Resultaten ANWB-bestelzuil ruim boven verwachting

Met de bestelzuil kunnen klanten die de ANWB-winkel bezoeken, alle producten van ANWB opzoeken, bestellen, direct betalen én het product gratis thuis laten bezorgen. Dus als een product in de winkel niet op voorraad is kan deze toch besteld worden via de bestelzuil. Zo wordt de omnichannel strategie van de ANWB versterkt en kunnen verkoopmedewerkers het nee-verkopen terugdringen.

ANWB is de samenwerking aangegaan met Prestop voor de ontwikkeling en implementatie van de bestelzuil. Belangrijke wens van de ANWB was dat alles door één partij werd gedaan: hardware, koppeling pinautomaat, inrichting en het beheer.

Prestop ontwikkelde, produceerde en installeerde uiteindelijk deze iconische bestelzuilen in de 85 ANWB-winkels.

 

informatiezuilen  bestelzuilen  case

De ANWB-bestelzuil is een groot succes 

 

Een goede samenwerking is essentieel

ANWB spreekt lovend over de samenwerking met Prestop. Naast de uitstraling van de bestelzuil, die helemaal in de ANWB-stijl is ontworpen, heeft de weldoordachte combinatie van hardware en software ervoor gezorgd dat de doelstellingen van de ANWB zelfs overtroffen zijn. 

Retail & interactieve oplossingen

Klanten verwachten een snelle en geïntegreerde omnichannelervaring. Wij beloven de ultieme beleving en waarborgen de gewenste interactie voor elke gebruiker in elke retail-omgeving. De connectie met data, presentaties, diensten en producten is met een vingerafdruk gelegd.

Breng de webshop naar de winkelvloer

Wil je ook een webshop naar de winkelvloer brengen? Of meer weten over bestelzuilen, webshopkiosken, shop-in-shop zuilen en omnichannel-oplossingen? Verkoop, lease, maatwerk, software en complete projectbegeleiding is geen punt voor Prestop.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak