RESELLERS GEZOCHT

Schiphol heeft nieuwe zuilen van Prestop in gebruik genomen!

Efficiëntie voor reizigers met korte transfertijd

Schiphol heeft onlangs vier nieuwe aanmeldzuilen van Prestop in gebruik genomen. Deze HI-MACS zuilen zijn speciaal ontworpen voor passagiers met een korte transfertijd. Het doel is om deze reizigers snel en efficiënt door de veiligheidscontrole te laten gaan zodat ze hun volgende vlucht tijdig halen.

Vraag maatwerk aan

Voordelen van de nieuwe zuilen voor passagiers

De nieuwe aanmeldzuilen bieden diverse voordelen. Passagiers scannen hun ticket bij de zuil. Als zij minder dan 50 minuten hebben voor hun volgende vlucht, krijgen zij een priority ticket. Dit ticket geeft hen voorrang bij de douane, waardoor ze lange wachttijden kunnen vermijden.

Innovatief design en materialen

De zuilen zijn vervaardigd van HI-MACS, hetzelfde materiaal als de eerder geïnstalleerde zuilen op Schiphol. Dit materiaal zorgt voor vloeiende lijnen en gladde oppervlakken, wat het schoonmaken vereenvoudigt. Bovendien zijn de zuilen voorzien van een 32" monitor met hoge helderheid voor signage en een 18,5" touchscreen voor interactie. De ingebouwde barcodescanner en thermische ticketprinter zorgen voor een naadloze gebruikerservaring.

Vraag maatwerk aan

Gebruiksvriendelijke Technologie

Met de geavanceerde technologie van de nieuwe zuilen kunnen reizigers eenvoudig en snel hun transfer regelen. De 32" monitor biedt duidelijke en heldere instructies, terwijl het 18,5" touchscreen intuïtieve interactie mogelijk maakt. Deze technologieën werken samen om de doorstroming van passagiers te optimaliseren.

Conclusie: Een stap vooruit voor Schiphol

De introductie van de nieuwe Prestop zuilen is een belangrijke stap voorwaarts voor Schiphol. Deze innovatie verbetert de efficiëntie en het comfort voor passagiers met een korte transfertijd. Door het gebruik van HI-MACS materialen en geavanceerde technologie, biedt Schiphol een moderne en gebruiksvriendelijke oplossing voor een veelvoorkomend probleem. Reizigers kunnen nu met minder stress en meer gemak hun volgende vlucht halen.

Vraag maatwerk aan

Schiphol HI-MACS aanmeldzuilen voor passagiers met een korte transfertijd van Prestop

Bekijk hier hoe makkelijk het allemaal werkt.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak