RESELLERS GEZOCHT

SMS zuil oplossing voor Takeaway

Woensdag 22 Februari 2023

Just Eat Takeaway, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl in Nederland, is een Nederlands bedrijf dat websites beheert voor het bestellen van maaltijden. Sinds 2015 is het bedrijf aanzienlijk gegroeid door autonome groei en overnames van bedrijven zoals Lieferando.de en Just Eat en is continu bezig met nieuwe manieren van self-service oplossingen. Een van die oplossingen hebben wij in Enschede geleverd.

Takeaway SMS kiosk van Prestop

Op het kantoor van Takeaway in Enschede bevindt zich sinds vorige week een Eminent 24” portrait zuil van Prestop. Deze wordt gebruikt voor werknemers als meldpaal voor bezorgingen van elke soort eten, post, pakjes, etc.

Het werkt zo: een werknemer registreert zich vrijblijven op de zuil met zijn naam en mobiel nummer, vervolgens krijgt diegene een unieke pincode toegekend.

Als de werknemer vervolgens iets besteld en het laat bezorgen op kantoor, kan hij deze unieke pincode meesturen aan de leverancier.

De bezorger komt een pakje brengen, ziet de paal staan en voert deze code in, nu krijgt de juiste persoon een Sms'je binnen dat er een pakket is afgeleverd.

Handig voor de ontvanger, en handig voor de bezorger.

Omnivision Studios maakt custom software

Onze dochteronderneming Omnivision heeft deze applicatie gemaakt. Omnivision is, naast de bedenker van Omnitapps, ook specialist in het maken van custom applicaties.

Geïnteresseerd in self-service oplossingen?

bekijk onze self-service pagina   bezoek ons interactive experience center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak