RESELLERS GEZOCHT

Tommy Hilfiger Brussel van touchscreens voorzien

Maandag 21 Februari 2022

Endless Aisle touchscreens van Prestop

Voor meer dan vijf jaar hebben PVH (moederbedrijf van Tommy Hilfiger en Calvin Klein) en Prestop een goede relatie. Prestop heeft in die vijf jaar alle interactieve touchscreen oplossingen voor Tommy Hilfiger wereldwijd geleverd. Nadat in December in Braunschweig nog een scherm was geplaatst, was nu de Tommy Hilfiger store in Brussel aan de beurt. Deze heeft vier 32" touchscreens van Prestop om de klant in een interactieve omni-channel beleving te storten. Endless Aisle, oftewel een oneindige schap, zorgt ervoor dat klanten alles kunnen krijgen wat het merk te bieden heeft, zelfs al ligt het product niet eens in de winkel. 

Onbeperkte voorraad via touchscreens

Is een product niet op voorraad, zoek je een andere kleur, maat, of iets wat erbij past? Dan kunnen klanten bij Prestop's touchscreen terecht. Zo hoeft er nooit meer 'nee' te worden verkocht en kunnen medewerkers klanten helpen.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over touchscreens of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak