Touchscreen tafel voor Vincentre

Dinsdag 01 Mei 2018

In Vincentre, in het Van Gogh Village Nuenen, kunnen bezoekers ontdekken hoe Vincent van Gogh leefde en schilderde. Dit alles uiteraard met behulp van de nieuwste presentatietechnieken zoals de “Ontdek Vincent Tafel”. Bezoekers kunnen alles te weten komen over Vincent van Gogh op de interactieve touchtafel met multitouch presentatie.

Ervaar Van Gogh’s leven op een interactieve manier

Om bezoekers het leven van Van Gogh te laten ervaren is een interactieve presentatie gemaakt met Omnitapps. Het is mogelijk om op een interactieve manier de stamboom van Vincent van Gogh te bezichtigen en schilderijen op chronologische volgorde te bekijken. Enkele kunstwerken zijn terug te vinden in leuke games en de kennis over Vincent van Gogh kan getest worden met een quiz. Ook worden een paar schilderijen – gemaakt in de pastorietuin in Nuenen – op een interactieve kaart weergegeven, zo kunnen bezoekers door de ogen van Vincent van Gogh kijken terwijl ze door de pastorietuin lopen.

 

Touchscreen tafels  Case

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom