RESELLERS GEZOCHT

Touchscreen tafel voor Vincentre

In Vincentre, in het Van Gogh Village Nuenen, kunnen bezoekers ontdekken hoe Vincent van Gogh leefde en schilderde. Dit alles uiteraard met behulp van de nieuwste presentatietechnieken zoals de “Ontdek Vincent Tafel”. Bezoekers kunnen alles te weten komen over Vincent van Gogh op de interactieve touchtafel met multitouch presentatie.

Ervaar Van Gogh’s leven op een interactieve manier

Om bezoekers het leven van Van Gogh te laten ervaren is een interactieve presentatie gemaakt met Omnitapps. Het is mogelijk om op een interactieve manier de stamboom van Vincent van Gogh te bezichtigen en schilderijen op chronologische volgorde te bekijken. Enkele kunstwerken zijn terug te vinden in leuke games en de kennis over Vincent van Gogh kan getest worden met een quiz. Ook worden een paar schilderijen – gemaakt in de pastorietuin in Nuenen – op een interactieve kaart weergegeven, zo kunnen bezoekers door de ogen van Vincent van Gogh kijken terwijl ze door de pastorietuin lopen.

 

Touchscreen tafels  Case

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak