Touchscreen tafel voor Vincentre

Dinsdag 01 Mei 2018

In Vincentre, in het Van Gogh Village Nuenen, kunnen bezoekers ontdekken hoe Vincent van Gogh leefde en schilderde. Dit alles uiteraard met behulp van de nieuwste presentatietechnieken zoals de “Ontdek Vincent Tafel”. Bezoekers kunnen alles te weten komen over Vincent van Gogh op de interactieve touchtafel met multitouch presentatie.

Ervaar Van Gogh’s leven op een interactieve manier

Om bezoekers het leven van Van Gogh te laten ervaren is een interactieve presentatie gemaakt met Omnitapps. Het is mogelijk om op een interactieve manier de stamboom van Vincent van Gogh te bezichtigen en schilderijen op chronologische volgorde te bekijken. Enkele kunstwerken zijn terug te vinden in leuke games en de kennis over Vincent van Gogh kan getest worden met een quiz. Ook worden een paar schilderijen – gemaakt in de pastorietuin in Nuenen – op een interactieve kaart weergegeven, zo kunnen bezoekers door de ogen van Vincent van Gogh kijken terwijl ze door de pastorietuin lopen.

 

Touchscreen tafels  Case

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream