Touchscreens voor operatiekamers Sint Maartenskliniek

Donderdag 12 Maart 2020

Meerdere operatiekamers in de Sint Maartenskliniek gebruiken nu Prestop touchscreens. Via onze reseller Inter Visual Systems heeft Prestop maar liefst 28 touchscreens van verschillende formaten geïnstalleerd in zeven operatiekamers.

In de operatiekamers heeft Prestop in totaal zeven 24”, zeven 65” en maar liefst veertien 85” touchscreens geleverd. De schermen zijn door Prestop zelf interactief gemaakt met PCAP touch-technologie en zijn in de wand ingebouwd.

Omdat het hier om operatiekamers gaat, zijn ze letterlijk naadloos, omdat in zich in naden bacteriën kunnen vestigen. Met deze schermen kan het OK-team alles bedienen: van temperatuur tot licht, en van het tonen van röntgenfoto’s tot het tonen van de tijd die nog rest tot bepaalde handelingen voltooid zijn.

 

Touchscreens

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchscreens of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding