Touchscreens voor operatiekamers Sint Maartenskliniek

Donderdag 12 Maart 2020

Meerdere operatiekamers in de Sint Maartenskliniek gebruiken nu Prestop touchscreens. Via onze reseller Inter Visual Systems heeft Prestop maar liefst 28 touchscreens van verschillende formaten geïnstalleerd in zeven operatiekamers.

In de operatiekamers heeft Prestop in totaal zeven 24”, zeven 65” en maar liefst veertien 85” touchscreens geleverd. De schermen zijn door Prestop zelf interactief gemaakt met PCAP touch-technologie en zijn in de wand ingebouwd.

Omdat het hier om operatiekamers gaat, zijn ze letterlijk naadloos, omdat in zich in naden bacteriën kunnen vestigen. Met deze schermen kan het OK-team alles bedienen: van temperatuur tot licht, en van het tonen van röntgenfoto’s tot het tonen van de tijd die nog rest tot bepaalde handelingen voltooid zijn.

 

Touchscreens

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchscreens of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream