RESELLERS GEZOCHT

Update Heineken Experience met Prestop bestelzuilen

De Heineken Experience in Amsterdam trekt jaarlijks meer dan 1,1 miljoen bezoekers. Bij de Bottle Your Own attractie koopt een op de vijf bezoekers een gepersonaliseerd bierflesje. Om bezoekers het nog gemakkelijker te maken om een gepersonaliseerd bierflesje te bestellen, is de Bottle Your Own attractie uitgebreid met 14 nieuwe Prestop bestelzuilen met een 24" touchscreen en een geüpdatete versie van de Bottle Your Own App.

Prestop ontwerpt nieuwe Heineken bestelzuil

Voor de Heineken Experience heeft Prestop een nieuwe bestelzuil ontworpen. De Heineken bestelzuil is gemaakt van RVS, heeft een 24" PCAP touchscreen, ingebouwde bonprinter, QR-code & barcodescanner en een pinautomaat. Het touchscreen is voorzien van edge-to-edge glas, dus volledig van glas aan de voorkant en daardoor gemakkelijk schoon te houden.

Heineken al jaren klant bij Prestop

Prestop is al jaren dé partner op het gebied van interactieve oplossingen voor Heineken. Voor het gehele project, van advies en design tot het produceren en installeren van bestelzuilen en touchscreens en het maken van de Bottle Your Own software.

 

Bestelzuilen    Heineken case

Dé grootste uitdaging: de betaalmogelijkheden uitbreiden

Dé grootste uitdaging: de betaalmogelijkheden uitbreiden. Bezoekers kunnen via de bestelzuil een bestelling plaatsen en direct betalen via de Adyen pinterminal met een bankpas of creditcard. Ook is het mogelijk om te betalen via een QR-code (d.m.v. koppeling met Global Ticket API), hierdoor kan Heineken combi- en VIP-tickets verkopen. De QR-code scanner en Bottle Your Own App maken andere betaalopties (op basis van scannen) in de toekomst mogelijk, bijvoorbeeld betalen met je smartphone. Natuurlijk kunnen bezoekers nog steeds contant betalen in de shop van de Heineken Experience.

Redesign Bottle Your Own App

De Bottle Your Own App - custom ontwikkelde software van Prestop - heeft een compleet redesign gehad. Naast het ombouwen van de interface, van landscape naar portrait, hebben we samen met Heineken gekeken naar andere aspecten van de app en deze geüpdatet. Bezoekers kunnen kiezen uit twee verschillende Heineken labels, maar we hebben ook rekening gehouden dat in de toekomst andere labels aangeboden kunnen worden, bijvoorbeeld het Heineken 0.0 label.

Heineken App
Heineken App
Heineken App
Heineken App
Heineken App

Nieuwe animatie

Prestop heeft, in samenwerking met een animatie studio, een digitale animatie geleverd voor de Bottle Your Own attractie van de Heineken Experience. Iemand die een fles bestelt ziet in dezelfde ruimte (op een 42" 4K display) een animatie en in de animatie wordt de fles (realtime) virtueel gelabeld en voorzien van de ingevoerde naam. Uniek aan deze animatie is dat de schaal, belichting en kleurtemperatuur gelijk zijn aan de echte flessen, die daar ook in de vulmachine staan. Het is van uiterst belang dat de animatie soepel loopt (met overhead), daarom hebben we een pc geleverd met de nieuwste Intel Core i7 en twee Nvidia videokaarten.

Heineken app

Heineken Experience

Bekijk de korte video van de animatie van de Bottle Your Own attractie!

Veiligheid en remote beheer

In een openbare ruimte is het van belang dat de software altijd veilig draait. De computers draaien met Windows 10 LTSC (Windows Embedded) besturingssysteem met daarop SiteKiosk, dat het OS verder beschermt en monitort. SiteKiosk rapporteert aan de SiteRemote Server, dit is een online beheersysteem dat proactief aan verantwoordelijke personen berichten stuurt zoals de status van de verbinding, printer en het systeem. Via SiteRemote kunnen we ook alle bestelzuilen van nieuwe software voorzien, d.m.v. een push mechanisme. Met SiteRemote kun je ook zien of een zuil offline staat, bijvoorbeeld als er geen verbinding is met een payment provider, QR-code API of printer. Ook kunnen we op afstand support verlenen met onze eigen remote desktop beheer via Log-Me-In, hiermee kunnen we op afstand troubleshooten of waar nodig mee kijken.

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, selfservice kiosken of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak