SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Van Heek Medical Quiz voor op de beurs

Woensdag 20 April 2022

Trek de aandacht naar je toe op de beurs met een quiz

Van Heek Medical is een hulpmiddelenleverancier gespecialiseerd in wondzorg, continentiezorg, diabeteszorg en acute zorg (EHBO en BHV). Recentelijk hebben zij op de beurs een kiosk met handgel dispenser gehuurd. Deze 27" Eminent zuil had signage om extra op te vallen en bij de stand en de branding te passen. Op deze zuil draaide een door Omnivision gemaakte Omnitapps configuratie met een leuke, leerzame quiz. Hierin konden bezoekers hun kennis testen over incontinentie. Daarna kwam er een call-to-action om een gesprek aan te gaan met de specialisten op de beursstand. 

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over het huren van informatiezuilen, informatiezuilen met een gel dispenser, of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we bieden.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verhuur@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Omnitapps multi-touch software trade show quiz
Omnitapps multi-touch software trade show quiz
Omnitapps multi-touch software trade show quiz

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding