VARA winterpresentatie op Smart 55″ Multi User Touch Table

Maandag 09 September 2013

Wat gaat DWDD het komende seizoen doen? Wat zijn de plannen van Paul de Leeuw? Welke plannen zijn er rond het 25-jarig jubileum van Spijkers met Koppen? En de eerste beelden van de dramaseries De Prooi en Overspel seizoen 2 én de prachtige natuurdocumentaire De Nieuwe Wildernis.

Tijdens de laatste ‘solo’ VARA-Seizoenpresentatie in Amsterdam kreeg de pers antwoord op deze vragen én werd onthuld welke nieuwe spraakmakende programma’s er verder op stapel staan.

Het was voor het tweede jaar op een rij dat Prestop Rental gevraagd werd dit te verzorgen. De winterpresentatie werd getoond op een Smart 55″ Flex multi user touch tafel. Met maar liefst 32 touch punten is deze eyecatcher ook electrisch in hoogte verstelbaar en kantelbaar.

 

Touchscreen tafels

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom