VARA winterpresentatie op Smart 55″ Multi User Touch Table

Maandag 09 September 2013

Wat gaat DWDD het komende seizoen doen? Wat zijn de plannen van Paul de Leeuw? Welke plannen zijn er rond het 25-jarig jubileum van Spijkers met Koppen? En de eerste beelden van de dramaseries De Prooi en Overspel seizoen 2 én de prachtige natuurdocumentaire De Nieuwe Wildernis.

Tijdens de laatste ‘solo’ VARA-Seizoenpresentatie in Amsterdam kreeg de pers antwoord op deze vragen én werd onthuld welke nieuwe spraakmakende programma’s er verder op stapel staan.

Het was voor het tweede jaar op een rij dat Prestop Rental gevraagd werd dit te verzorgen. De winterpresentatie werd getoond op een Smart 55″ Flex multi user touch tafel. Met maar liefst 32 touch punten is deze eyecatcher ook electrisch in hoogte verstelbaar en kantelbaar.

 

Touchscreen tafels

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in