RESELLERS GEZOCHT

VARA winterpresentatie op Smart 55″ Multi User Touch Table

Wat gaat DWDD het komende seizoen doen? Wat zijn de plannen van Paul de Leeuw? Welke plannen zijn er rond het 25-jarig jubileum van Spijkers met Koppen? En de eerste beelden van de dramaseries De Prooi en Overspel seizoen 2 én de prachtige natuurdocumentaire De Nieuwe Wildernis.

Tijdens de laatste ‘solo’ VARA-Seizoenpresentatie in Amsterdam kreeg de pers antwoord op deze vragen én werd onthuld welke nieuwe spraakmakende programma’s er verder op stapel staan.

Het was voor het tweede jaar op een rij dat Prestop Rental gevraagd werd dit te verzorgen. De winterpresentatie werd getoond op een Smart 55″ Flex multi user touch tafel. Met maar liefst 32 touch punten is deze eyecatcher ook electrisch in hoogte verstelbaar en kantelbaar.

 

Touchscreen tafels

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak