RESELLERS GEZOCHT

Video: Interactieve Keukentafel met Omnitapps

Woensdag 06 April 2022

Ingebouwd touchscreen met Omnitapps perfect voor iedere setting

Prestop is producent van touchtafels en kan deze helemaal naar maat maken. Zo kunnen wij touchscreens naadloos inbouwen in al bestaand meubilair. Nu is het de meest moderne keukentafel en doet hij perfect dienst in een showroom, winkel of meubelzaak met een meer vintage look. Schitterend om in te blenden. In deze video laten we onze multi-touch software Omnitapps zien op deze tafel om je met dit concept kennis te laten maken.

Bekijk hieronder een korte video ter introductie. 

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over touchtafelsOmnitapps of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.

Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Omnitapps multi-touch software keukentafel

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak