RESELLERS GEZOCHT

Webwinkel Vakdagen succesvol verlopen!

Op 29 en 30 maart 2023 was Prestop, zoals gewoonlijk, aanwezig op de Webwinkel Vakdagen. We hebben onze stand enigszins aangepast ten opzichte van de EuroShop en hebben de nieuwste innovaties op het gebied van self-service getoond. 

Self-Entertainment, Self-Order, Self-Info en Self-Scan oplossingen

Naast de kindertafel met Omnitapps Games, hebben we onze nieuwe ontwerptafel Eminent X met Omnitapps Porsche configuratie getoond. Deze is nu al te zien bij PON Nederland en binnenkort als demo op Omnitapps YouTube.Daarnaast hebben we ons actiemodel getoond met de Eazie configuratie van Jamezz. Deze Evolution zuil kan worden gebruikt als informatiezuil/digitale receptie, inchceckzuil en bestelzuil in zowel 24" als 32" met een vanafprijs van € 1.735,- ex. btw! Ze zijn ook te huur vanaf € 1,58 ex. per dag! Dit is een geweldige aanbieding, omdat ze voor jou worden geconfigureerd inclusief Intel NUC i3 PC, 2 jaar garantie en remote support tijdens kantooruren. Daarnaast hebben we meerdere self-order oplossingen getoond voor de Fashion. Zo hebben we de Voetbalshop.nl zuil met place & learn getoond, waarbij bezoekers bij het neerzetten van een product op het plankje naar de pagina van de webshop gaan terwijl tegelijkertijd de LED-verlichting verandert in dezelfde kleur als het item. Daarnaast hebben we de Jor Custom bestelzuil getoond, waar je de kleding van Jor Custom kunt personaliseren door middel van de kleuren van je schoenen die je net hebt gefotografeerd via de zuil.

Voor food/QSR hebben we de Eazie zuil, de Thuisbezorgd zuil met twee schermen en de Triple zuil getoond, die zowel retail- als QSR-oplossingen biedt. We hebben ook de Heineken Self-Scan kassa getoond, waarbij je eenvoudig en snel je mandje in het bakje zet en de items direct op het scherm verschijnen. Bij de Capi-Lux oplossing kun je items scannen en afrekenen, en wordt de beveiliging direct na betaling verwijderd. Tot slot hebben we voor TW Steel een informatiezuil getoond met het pick & learn systeem, waarbij content wordt gepusht naar het signage scherm en het touchscreen. Video's, buttons met meer info, foto's, de webshop en een QR-code worden allemaal getoond!

Kortom, op de Prestop-stand hebben we een geweldige selectie van self-info, self-order, self-scan en self-entertainment oplossingen getoond!

Informatiezuilen verhuur

Naast onze eigen stand, hadden we ook informatiezuilen staan op de stands vsn PostNL en Retailtrends!

Bekijk onze verhuur

Webwinkel Vakdagen 2023
Webwinkel Vakdagen 2023
Webwinkel Vakdagen 2023
Webwinkel Vakdagen 2023
Webwinkel Vakdagen 2023

 

 

 

Acht wayfinding zuilen op de beursvloer van de Webwinkel Vakdagen

Ook dit jaar had Prestop de Wayfinding zuilen geleverd voor de Webwinkel Vakdagen. Op acht plekken verspreid op tactische plaatsen op de beursvloer kon je ze vinden. Omnitapps Wayfinding draaide hier op, waarmee vele bezoekers gemakkelijk de route konden opzoeken en getoond kregen voor de stands waar ze naar op zoek waren.

 

Bekijk een video van de stand hieronder

Video webwinkel vakdagen 2023

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak