Weegzuilen voor gemeente Amstelveen

Woensdag 28 Maart 2018

De afdeling afvalbeheer van de gemeente Amstelveen maakt gebruik van weegbruggen bij de afvalweegstations. Medewerkers en klanten melden zich bij een weegzuil, middels een pasje. Met het besluit vorig jaar om de software in de weegzuilen te vernieuwen, koos men er tevens voor om ook de nieuwe weegzuilen van Prestop te plaatsen. Voor de milieustraat hebben we twee nieuwe buitenzuilen geleverd.

Aanmelden gebeurt met de afvalpas, in de weegzuilen is een paslezer geïnstalleerd. De software komt via PieterBas, maar door onze ervaring met is de implementatie van de weegzuilen goed en snel gegaan.

 

Case  Meer weten? Neem contact op!

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom