Weegzuilen voor gemeente Amstelveen

Woensdag 28 Maart 2018

De afdeling afvalbeheer van de gemeente Amstelveen maakt gebruik van weegbruggen bij de afvalweegstations. Medewerkers en klanten melden zich bij een weegzuil, middels een pasje. Met het besluit vorig jaar om de software in de weegzuilen te vernieuwen, koos men er tevens voor om ook de nieuwe weegzuilen van Prestop te plaatsen. Voor de milieustraat hebben we twee nieuwe buitenzuilen geleverd.

Aanmelden gebeurt met de afvalpas, in de weegzuilen is een paslezer geïnstalleerd. De software komt via PieterBas, maar door onze ervaring met is de implementatie van de weegzuilen goed en snel gegaan.

 

Case  Meer weten? Neem contact op!

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream