Weegzuilen voor gemeente Amstelveen

Woensdag 28 Maart 2018

De afdeling afvalbeheer van de gemeente Amstelveen maakt gebruik van weegbruggen bij de afvalweegstations. Medewerkers en klanten melden zich bij een weegzuil, middels een pasje. Met het besluit vorig jaar om de software in de weegzuilen te vernieuwen, koos men er tevens voor om ook de nieuwe weegzuilen van Prestop te plaatsen. Voor de milieustraat hebben we twee nieuwe buitenzuilen geleverd.

Aanmelden gebeurt met de afvalpas, in de weegzuilen is een paslezer geïnstalleerd. De software komt via PieterBas, maar door onze ervaring met is de implementatie van de weegzuilen goed en snel gegaan.

 

Case  Meer weten? Neem contact op!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding