RESELLERS GEZOCHT

Wereldprimeur!! Revolutionaire nieuwe bestelzuil

Wij bouwen graag opvallende zuilen. Voorbeelden hiervan zijn de twee zuilen die we hebben ontworpen en geproduceerd voor Schiphol in opdracht van Bis. Deze zuilen gemaakt van HI-Macs vallen echter in een hoge prijsklasse.

Schiphol Self Service Units   Schiphol skip-the-line kiosks

Daarom hebben we een zeer opvallende bestelzuil gemaakt welke vanaf nu te bestellen is en kan worden geleverd in december.

Deze bestelzuil is de eerste ter wereld die is uitgerust met een 29” long stretched touchscreen. Deze zuil is slechts 24 cm breed en 204 cm hoog. Dit betekent dat de zuil zeer goed opvalt en tegelijkertijd zeer weinig ruimte in beslag neemt. De zuil is uit te rusten met betaalterminals van Verifone, Worldline en Ingenico. Hierdoor is het mogelijk om naast betalen met pin ook contactloos te betalen zoals iDEAL, Pay by Link, Payconiq, Apple Pay en betaling via qr-code.

Optioneel kan onder deze betaalterminals een scanner of RFID reader worden geplaatst, kan de zuil worden uitgerust met wieltjes en (RFID) plateaus.

Uiteraard kunt u de zuil bekijken in onze showroom.

Deze zuil is afkomstig uit de nieuwe Slim Line van Prestop en is in te zetten als bestelzuil voor de horeca, retail, musea,en meer!

Meer informatie treft u aan op onze pagina bestelzuilen.

Plan een demo in of vraag een offerte aan

Bekijk hier de nieuwe bestelzuil in werking

Bekijk hier de nieuwe bestelzuil in werking

Bekijk hier de nieuwe bestelzuil in werking

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak