RESELLERS GEZOCHT

Wilhelmina Ziekenhuis

Verbeterde interactieve ervaring kids en ouders

Via onze partner, Panton, heeft Prestop twee op maat gemaakte touchscreen oplossingen geleverd aan het nieuwe Ouder en Kind centrum van het Wilhelmina Ziekenhuis. Deze oplossingen zijn ontworpen om een verbeterde interactieve ervaring te bieden aan zowel kinderen als ouders.

Oplossing 1: Wandgemonteerd 32” Touchscreen

De eerste oplossing betreft een 32” touchscreen dat aan de wand is gemonteerd. Dit scherm is bewust lager geplaatst dan gebruikelijk, waardoor kinderen het gemakkelijk kunnen bedienen. Met behulp van Omnitapps Games kunnen kinderen op een speelse en educatieve manier bezig zijn terwijl ze in het ziekenhuis verblijven.

Vraag maatwerk aan

Oplossing 2: Speciale Custom Made spiegel met touchscreen

De tweede oplossing is een speciaal op maat gemaakt spiegel touchscreen, waarin twee 43” monitoren zijn geïntegreerd. Het onderste scherm is voorzien van touch functionaliteit, waardoor kinderen interactief met de games kunnen spelen. Het bovenste scherm fungeert samen met het onderste scherm als screensaver wanneer het touchscreen niet in gebruik is. Deze innovatieve configuratie zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke en functionele toevoeging aan de ruimte.

Vraag maatwerk spiegel aan

Samenwerking met Partner Panton

Deze geavanceerde touchscreen oplossingen zijn mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerking met onze partner Panton. Door de expertise en technische knowhow van beide partijen te combineren, zijn we in staat geweest om op maat gemaakte oplossingen te leveren die perfect aansluiten bij de behoeften van het Wilhelmina Ziekenhuis.

Optimale inzetbaarheid en gebruiksgemak

Het doel van deze touchscreen oplossingen is niet alleen om entertainment te bieden, maar ook om afleiding te bieden aan kinderen die zich in het ziekenhuis bevinden. Door gebruik te maken van interactieve games en educatieve inhoud, dragen deze oplossingen bij aan een positieve en stressvrije ervaring voor zowel kinderen als ouders.

Conclusie

De touchscreen oplossingen van Prestop voor het Ouder en Kind centrum van het Wilhelmina Ziekenhuis vertegenwoordigen een innovatieve stap in de richting van het verbeteren van de patiëntervaring. Met aandacht voor zowel functionaliteit als design, bieden deze oplossingen een waardevolle toevoeging aan de zorgomgeving, waardoor kinderen zich meer op hun gemak voelen tijdens hun verblijf in het ziekenhuis.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak