RESELLERS GEZOCHT

Wilhelmina Ziekenhuis

Donderdag 10 December 2020

Via een partner van ons (Panton) hebben we voor het nieuwe Ouder en Kind centrum van het Wilhelmina Ziekenhuis twee touchscreen oplossingen mogen maken waarop zij met Omnitapps Games op werken. De eerste oplossing is een 32” touchscreen welke gemonteerd is aan de wand. Het scherm hangt een stuk lager dan normaal zodat kinderen het scherm goed kunnen bedienen.

De tweede oplossing is een speciale custom made spiegel touchscreen waarin 2 stuks 43” monitoren zijn geïntegreerd. Het onderste scherm heeft touch functionaliteit en hierop kunnen de games worden gespeeld. Het bovenste scherm is samen met het onderste scherm actief als screensaver wanneer het touchscreen niet gebruikt wordt. De configuratie is gemaakt door onze partner Panton.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak