RESELLERS GEZOCHT

YoYo Fresh Tea Bar heeft nu ook in Almere balie self-service kiosks

Woensdag 11 Oktober 2023

YoYo! Fresh Tea Bar heeft in augustus een nieuwe vestiging geopend in Almere. Hierbij heeft Prestop drie balie self-service kiosks mogen leveren.

Drie counter self-service kiosks

Net als de nieuwe vestiging in Utrecht, heeft het filiaal in Almere drie 22" Desk Evolution LED-bestelzuilen, voorzien van een bonnetjesprinter en scanner voor acties en spaarpunten. De bestelervaring gaat lekker soepel dankzij de bestelsoftware van onze partner Eatcard. De layout van de software en de fleurige LED rand zorgen voor een aangenamere bestelbeleving. Gebruikelijk staat de rand op lichtgroen, om goed bij het logo te passen.

Self-service kiosks voor snelle bestellingen

Met bestelzuilen kunnen klanten eenvoudig hun bestellingen plaatsen zonder te hoeven wachten op bedienend personeel. Dit versnelt het proces aanzienlijk, wat vooral handig is tijdens drukke uren. Ook voor het personeel is het handig, aangezien zij zich nu volledig kunnen focussen op het maken van de bestelling en de service bij het leveren.

YoYo Fresh Tea Bar self-service kiosks Almere Prestop

Geïnteresseerd in bestelzuilen voor jouw Tea Bar, QSR of hippe afhaaltent?

Bekijk de zuil en vraag een vrijblijvend een offerte aan   

 

bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak