RESELLERS GEZOCHT

Zuilen met dispensers nu beschikbaar.

Woensdag 08 Juli 2020

Om de gebruiker een mogelijkheid te bieden om zijn/haar vinger te desinfecteren heeft Prestop een aantal zuilen ontwikkeld waarin contactloze desinfectie gel dispensers zitten verwerkt. 

De dispensers zijn in te bouwen bij zowel informatie- en bestelzuilen als ook aanmeldzuilen.

Edge-to-edge

Prestop past in al haar informatie-, bestel- en check-in zuilen edge-to-edge touch toe. Dit houdt in dat de monitor volledig achter glas is verwerkt en niet zoals bij de meeste zuilen van onze concurrenten een monitor in een stalen kast is verwerkt. 

Dit heeft namelijk als groot nadeel dat er een naad tussen de monitor en staal zit. Juist in deze naad kunnen bacteriën zich ontwikkelen. De toegepaste edge-to-edge touchscreens zijn ideaal schoon te maken en te houden omdat er geen naad is. 

Meer over desinfectiezuilen

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over desinfectiezuilen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 607  |  E-mail: info@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak