PERSONEEL GEZOCHT

Sensoren en touch folie

Voor het interactief maken van etalageruiten, museum displays, etc passen we diverse (contactloze) touch technieken toe. Bij de contactloze sensor oplossingen zit alle techniek, het scherm en de sensoren, achter glas. Op de buitenzijde van het glas zit een sticker geplakt. Door je hand voor een bepaalde positie te houden wordt een trigger gegeven aan de player die ervoor zorgt dat er andere content wordt weergegeven. Voordeel van deze sensoren is dat zijn geschikt bij dubbelglas, nadeel is echter de beperkte user interface. Een voorbeeld van een toepassing met sensoren is de Digitale Poster.

Door de toepassing van touchfolie die aan de binnenzijde van de (winkel)ruit wordt geplakt kan het gehele "scherm" worden bedient. Prestop heeft een etalage opgebouwd in haar showroom waarin een toepassing met touch folie icm met een Omnitapps applicatie kan worden bekeken.

 

Digitale poster

Touch folie

Onze Pcap touch folies lamineren we op ruiten van enkel glas waarachter afhankelijk van de lichtomstandigheden een high brightness monitor wordt gemonteerd. Bij applicaties met geluid passen we raamspeakers toe die tegen de binnenzijde van de ruit worden geplakt. Uiteraard kunt u al deze oplossingen bekijken in ons interactief experience centre. Vraag vandaag nog een demonstratie aan.

 

Interactieve etalage

 

QR scan en touch

Met deze door onze partner Omnivision ontwikkelde oplossing wordt het invoeren van de adresgegevens en de betaling uitgevoerd op een mobiele telefoon. Na het scannen van de QR code wordt er een website geopend waarin de gebruiker zijn/haar gegevens kan ingegeven en kan de betaling worden afgerond. Het scherm zelf zit 10 cm achter het glas dat voorzien is van touchfolie. Door in dit geval een horloge te plaatsten tussen het scherm en de ruit heeft de gebruiker zicht op het product zelf.

 

QR betalen 

Heb jij ook interesse in maatwerk glass touch oplossingen? Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Aanvraagformulier maatwerk

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van maatwerk.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding