RESELLERS GEZOCHT

Shop-in-Shop oplossingen

Met onze shop-in-shop oplossingen creëer je op iedere retaillocatie een eigen merkomgeving. Laat klanten zelf bepalen wat zij willen zien. Bied hen de mogelijkheid om via het touchscreen producten te bekijken, configureren en te bestellen. Afrekenen? Dat kan gewoon via een van onze betaaloplossingen op de bestelzuil. Maak van die kostbare vierkante meters een echte customer experience. 

Bekijk onze bestelzuilen

Webshop op de winkelvloer

Met Prestop bestelzuilen in de winkel creëer je een digitaal verkooppunt. Het touchscreen is een waardevolle bron van informatie voor iedere retailer. De grens tussen online en offline winkelen vervaagt dankzij de inzet van touchscreens. We spreken ook wel over "the endless aisle", ofwel het eindeloze schap. Retailers hebben niet de hele voorraad in de winkel liggen, de consument kan deze makkelijk daar en op dat moment bestellen en afrekenen via een touchscreen. Met bestelzuilen in de winkel kan een digitaal verkooppunt gecreëerd worden. Het touchscreen is een waardevolle bron van informatievoorziening voor iedere retailer.

Hulp voor personeel en klanten

Met de bestelzuil kunnen klanten die de ANWB-winkel bezoeken, alle producten uit ANWB webshop opzoeken, bestellen, direct betalen én het product gratis thuis laten bezorgen.

Als een product in de winkel niet op voorraad is kan deze toch besteld worden via de bestelzuil. Zo wordt de omnichannel strategie van de ANWB versterkt en hoeven medewerkers geen “Nee” te verkopen.

In de loop van de jaren is de bestelzuil ook een belangrijke bron van informatie geworden. Zowel klanten als medewerkers scannen de barcodes van producten in de winkel om specifieke informatie te vinden.

ANWB is de samenwerking aangegaan met Prestop in de ontwikkeling en implementatie van de bestelzuil. Belangrijke wens van de ANWB was dat alles door één partij werd gedaan: hardware, koppeling pinautomaat, inrichting en het beheer.

Prestop ontwikkelde, produceerde en installeerde deze iconische bestelzuilen in de 85 ANWB-winkels.

Prenatal Retail Group implementeert Omnichannel 

Naast het doen van aankopen kunnen klanten de "happy box" en de nieuwsbrief aanvragen. Deze functie sluit perfect aan bij de Omnichannelstrategie van Prénatal, omdat het klanten in staat stelt om verbonden te blijven en updates en promoties te ontvangen van de baby- en peuterproductenketen.

Klanten kunnen eenvoudig het productassortiment van Prénatal verkennen, bestellingen plaatsen en abonneren op relevante diensten, allemaal op één centrale locatie. Deze Omnichannel benadering zorgt voor een samenhangende en gemakkelijke ervaring voor de klanten van Prénatal, en overbrugt de kloof tussen fysieke winkels en online winkelen. Prestop levert deze oplossing in Nederland, Italië, Portugal en Spanje.

shop-in-shop video

Shop in Shop oplossing voor iedere locatie

 

Pick & Learn / Interactieve ramen 

Door diverse besturingstechnieken te combineren met touchscreens is het mogelijk om gordijnen, beamers, licht, geluid, geur en zelfs een robotarm aan te sturen. In het Interactive Experience Centre van Prestop treft u diverse live opstellingen aan. 

Prestop producent custom lift & learn place & learn
Lift & Learn / Place & Learn
Prestop producent custom KNX DMX
KNX/DMX
Prestop producent custom glass touch
Glas touch
Prestop producent custom glas speakers
Glas speakers

Pick & Learn in winkels op Airports

Waaruit bestaat deze oplossing?

Deze oplossing bestaat uit een nieuw ontwikkelde product schap-plateau met daarin verschillende sensoren die detecteren welk product de klant oppakt. De gebruikte techniek in dit project zijn bijvoorbeeld RFID-tags die door speciale antennes herkend worden, of een G-kracht-sensor die een beweging van het product herkent of een lasersensor die ziet dat een gebruiker zijn of haar hand naar het product beweegt.

Zodra de klant een product oppakt wordt op het 55 inch display een commercial getoond en kan de klant via touchscreenbediening meer informatie bekijken.

Alle productinformatie en visuele media kan centraal beheerd- en verspreid worden via een online Signage platform.

Hier naast zie je wat voorbeelden van wat we voor CAPI hebben gemaakt. CAPI is een van de grootste detailhandelaren op luchthavens en biedt de beste selectie consumentenelektronica. CAPI is wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 30 winkels op 12 luchthavens. Het assortiment bestaat uit premium en toonaangevende A-merken die de meest innovatieve producten aanbieden zoals: koptelefoons, smartphones, reisaccessoires, persoonlijke verzorging en gadgets.

Digitale showroom

Uiteraard is het ook mogelijk om de gehele collectie digitaal via een (interactieve) videowall te tonen. Ipv rondt de reizen met je collectie laat je interactief je aanbod zien. Partijen zoals Tommy Hilfiger tonen op deze wijze al jarenlang hun laatste collecties vanuit hun digitale showrooms verspreid over de gehele wereld.

Digital showroom video

Digital showroom als verkooppunt

QR betalingen/invoeren gegevens

Met deze door ons ontwikkelde oplossing wordt het invoeren van adresgegevens en betaling op een Smartphone van de klant uitgevoerd. Meer privacy en veiligheid voor de klant die soms in een drukke publieke omgeving staat.

Na het scannen van de QR-code door de klant wordt een website geopend waarin de gebruiker zijn/haar gegevens en betaalgegevens kan invoeren. We kunnen deze oplossing in verschillende van onze producten voorzien. In de showroom van Prestop wordt een op maat gemaakte oplossing gedemonstreerd waarbij een raam/etalage touchscreen is gecombineerd met een door Omnivision ontwikkelde bestelapplicatie.

QR scan etalage betalen

QR Scan Etalage oplossing:

Invoeren adresgegevens en betalen via je smartphone.

Videobellen met productspecialisten

Door het tekort aan kennis en personeel op de winkelvloer zijn we overtuigd dat videochat ook succesvol kan zijn op uw winkelvloer.

Prestop heeft in afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met videobel oplossingen met de informatiezuilen geleverd aan Schiphol waar sinds 2018 bezoekers kunnen videobellen met medewerkers van Schiphol. Ook de lokale VVV winkel zet videobel / videochat oplossing al in.

Persoonlijk contact met videochat

Persoonlijk contact met videochat

Met videochat kan persoonlijk contact worden opgenomen met iemand van het VVV.

Meer informatie, demo, advies of prijsopgave voor jouw shop-in-shop oplossing?

Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak