RESELLERS GEZOCHT

Glas touch

Prestop kan je ramen veranderen in glas touch.

Sensoren en touch folie

Voor het interactief maken van etalageruiten, museum displays, etc. passen we diverse (contactloze) touch technieken toe. Bij de contactloze sensor oplossingen zit alle techniek, het scherm en de sensoren, achter glas. Op de buitenzijde van het glas zit een sticker geplakt. Door je hand voor een bepaalde positie te houden wordt een trigger gegeven aan de player die ervoor zorgt dat er andere content wordt weergegeven. Voordeel van deze sensoren is dat zijn geschikt bij dubbelglas, nadeel is echter de beperkte user interface. Een voorbeeld van een toepassing met sensoren is de Digitale Poster.

Door de toepassing van touchfolie die aan de binnenzijde van de (winkel)ruit wordt geplakt kan het gehele "scherm" worden bediend. Prestop heeft een etalage opgebouwd in haar showroom waarin een toepassing met touch folie i.c.m. met een Omnitapps applicatie kan worden bekeken.

Digitale poster

 

Digitale poster

Touchfolie

Onze PCAP touch folies lamineren we op ruiten van enkel glas waarachter afhankelijk van de lichtomstandigheden een high brightness monitor wordt gemonteerd. Bij applicaties met geluid passen we raamspeakers toe die tegen de binnenzijde van de ruit worden geplakt. Uiteraard kunt u al deze oplossingen bekijken in ons Interactive Experience Center. Vraag vandaag nog een demonstratie aan.

interactieve etalage touchscreen glas

 

Interactieve etalage

 

Heb jij interesse in maatwerk glas touch oplossingen?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak