SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Maatwerk informatiezuilen

Prestop heeft sinds 1993 al duizenden informatiezuilen geproduceerd. Als basis is veelal staal gebruikt, maar we bieden ook de mogelijk de zuil van andere materialen te maken. Als touchtechniek wordt vaak voor pcap gekozen. Echter het is uiteraard ook mogelijk om contactless zuilen te leveren. Onze productspecialisten leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Diverse materialen

Samen met de klant kijken we van welk materiaal de informatiezuil gemaakt moet worden. De keuze kan worden bepaald door het budget maar ook doordat het met name moet passen in de omgeving waar de zuil komt te staan. Prestop produceert de meeste informatiezuilen van staal echter kan de ook zuilen maken van RVS,Corian, Polyester en MDF maken.

 

Privacyfilter

Privacyfilter

Naast de standaard opties zoals speakers, barcode reader, bestickering en printer kunnen we ook in zeer specifieke opties bieden zoals een privacy filter inbouwen. Deze filters bouwen we onder we onder andere in zuilen waar het van belang is dat omstanders niet mee kunnen kijken op het scherm.

Heb jij interesse in maatwerk informatiezuilen?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding