RESELLERS GEZOCHT

Bestelzuilen bieden de oplossing voor ijssalons

Bestelzuilen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld en bieden talloze mogelijkheden om de service te verbeteren en de verkoop te stimuleren. Voor ijssalons biedt Prestop in samenwerking met Bakeplus een unieke oplossing voor drukke momenten en personeelstekort.

Bakeplus is sinds 1934 dé leverancier van hoogwaardige ingrediënten voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven. Prestop biedt moderne bestelzuilen die kunnen worden voorzien van stickers in jouw huisstijl en kunnen worden gekocht of gehuurd. In samenwerking met Bakeplus bieden zij nu ook bestelzuilen specifiek voor ijssalons.

Bakeplus en Prestop bestelzuilen

Op zonnige en drukke dagen in de ijssalon kunnen klanten eenvoudig hun gewenste ijsjes bestellen en afrekenen via de bestelzuil. Hierdoor hoef je alleen nog maar de bestelling klaar te maken en te overhandigen aan de klant. Uit onderzoek en feedback van Prestop's klanten is gebleken dat er via bestelzuilen makkelijk extra verkoop wordt gerealiseerd, zoals toppings, lekkere toef slagroom of koffie to go.

De bestelzuilen zijn modern en kunnen worden voorzien van stickers in jouw huisstijl. Ze kunnen gekocht of gehuurd worden, en Prestop biedt volledige ontzorging, inclusief installatie, training over de bestelmodule en support op afstand en locatie indien nodig. De bestelzuilen zijn modern en voorzien van de nieuwste software, waardoor ze volledig aan jouw assortiment en informatie kunnen worden aangepast. De bestelmodule wordt ingericht met software op basis van jouw assortiment en informatie. Als je geen foto's hebt, kunnen er foto's gemaakt worden tegen een meerprijs. Je kunt zelf eenvoudig nieuwe smaken of hoorntjes toevoegen via de software van de bestelmodule.

Custom voor een standaard prijs

De bestelzuilen kunnen worden voorzien van stickers in jouw huisstijl. Hierdoor past het bij de uitstraling van de ijssalon en draagt het bij aan de herkenbaarheid van de zaak. Prestop biedt volledige ontzorging, inclusief installatie, training over de bestelmodule en support op afstand en locatie indien nodig. Bekijk de ervaring van Ijssalon Lorenzo in Utrecht hieronder in het interview.

Meer info over ijssalonbestelzuilen?

Wil je meer informatie over hoe bestelzuilen jouw ijssalon kunnen helpen? Neem dan contact op met je accountmanager van Bakeplus of stuur een e-mail naar ijs@bakeplus.nl.

Ijssalon Lorenzo interview

Ijssalon Lorenzo vertelt graag over zijn ervaring

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak