RESELLERS GEZOCHT

Ranson en Prestop bestelzuilen

  

Prestop en Ranson werken samen om de ijssalons te ontzorgen en te laten floreren

Ranson ondersteunt ijsspecialisten als leverancier van ingrediënten, verpakkingen, biscuits en accessoires. De samenwerking tussen Prestop en Ranson is gericht op het helpen van deze ijsspecialisten bij het verkopen van hun ijs in de ijssalons. Hierdoor kan Ranson jou als ondernemer een totaalpakket bieden, waarbij ze je gedurende het hele proces bij de klant van dienst kunnen zijn. Met behulp van Prestop bestelzuilen kun jij je volledig concentreren op het voorbereiden en scheppen van ijs, terwijl je klantenservice en contact naar een hoger niveau tilt. Richt je aandacht volledig op het bedienen van klanten met een persoonlijke touch en verbeter zo de algehele klanttevredenheid.

Leer alles over ijs en bestelzuilen op de Ranson Icedays

Ontdek nieuwe ijssmaken en trends in een ontspannen sfeer tijdens het tweedaagse evenement op 26 en 27 februari bij Pulsebaan 54 in Zandhoven, België. Prestop en andere leveranciers geven op maandag demonstraties, terwijl op dinsdag de top van Belgische ijsbereiders strijdt om de titel van Belgisch Kampioen IJsbereiden 2024. Experts uit de ijsindustrie beantwoorden graag al jouw vragen en zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes.

Inschrijven voor de Icedays kan je op deze pagina

 

Prestop Ranson bestelzuilen

Voordelen bestelzuilen voor ijssalons

Bestelzuilen zijn inmiddels onmisbaar geworden in het moderne straatbeeld. Ook voor ijssalons bieden ze talloze kansen en mogelijkheden. We vertellen er graag meer over.

Op zonnige dagen, wanneer het druk is in de ijssalon, kunnen klanten hun gewenste ijsjes eenvoudig bestellen en afrekenen via de bestelzuil. Als ijsschepper hoef je enkel de bestelling klaar te maken en aan de klant de overhandigen. Als de klant liever contact betaalt, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Uit de resultaten blijkt dat bestelzuilen zorgen voor een gemakkelijke toename in de verkoop, zoals bijvoobeeld het aanbieden van een topping, een heerlijke toef slagroom of zelfs een koffie-to-go! De bestelzuilen hebben een modern design en kunnen worden geleverd in de kleur die je wilt en voorzien van stickers in jouw eigen huisstijl.

Koop of huur, volledige ontzorging

Ze zijn beschikbaar voor aankoop of verhuur, en Prestop zorgt voor alles, inclusief installatie, training voor de bestelmodule en ondersteuning, zowel op afstand als ter plaatse als dat nodig is. De bestelzuilen zijn ultramodern en hebben de nieuwste software, zodat ze volledig kunnen worden afgestemd op jouw assortiment en informatie. De bestelmodule wordt geconfigureerd met software die aansluit bij jouw assortiment en gegevens. Als er geen foto's zijn, kunnen er tegen een extra vergoeding foto's worden gemaakt. Via de bestelmodule software kun je gemakkelijk nieuwe smaken of keuzes toevoegen.

Meer weten over bestelzuilen voor ijssalons?

Wil je meer informatie over hoe bestelzuilen je ijssalon kunnen verbeteren? Neem dan contact op met je accountmanager bij Ranson of neem contact op met Prestop via verkoop@prestop.nl.

ranson bestelzuilen met Prestop

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak